GTST fans gunnen Ferry Doedens 2e kans

Wat een onthulling. Acteur Ferry Doedens heeft toegegeven een drugsprobleem te hebben. Best knap om daar vooruit te durven komen en zijn fans waarderen dat ook enorm. Op Facebook spreken ze hun steun uit aan de onlangs bij Goede tijden, slechte tijden ontslagen soapie. De Facebookpagina ‘Ferry Doedens verdient een 2e kans’, heeft al ruim 5.500 likes gekregen.

Men is van mening dat Ferry een tweede kans verdient bij GTST. Sinds zijn verklaring dat hij een drugsprobleem heeft, regent het steunbetuigingen op de speciale Facebookpagina.

“Als Ferry niet terugkomt, stop ik met kijken! Hij maakt GTST tenminste een beetje leuk! Zonnetje van de show!”, schrijft een fan.

Endemol maakte vrijdagavond bekend dat Doedens, die sinds 2009 Lucas Sander speelt, zijn rol in de RTL 4-soap is kwijt geraakt, omdat hij zich niet aan afspraken heeft gehouden.

Lees ook:Ferry Doedens is back en dankbaar
Lees ook:‘Lucinda Walsh’ naar Goede Tijden, Slechte Tijden.
Lees ook:Video: Artiesten eren Beatrix op ’15 miljoen mensen’
Lees ook:BN’ers boos over ‘outen’ Everon Jackson Hooi door Wilma Nanninga
Lees ook:Ruud de Wild stript tijdens vrijgezellenfeest Charlie

1 Reacties // Reageer

One thought on “GTST fans gunnen Ferry Doedens 2e kans

 1. Anoniem

  Hey Ferry,hier een persoonlijk berichtje aan jou:
  Ik vind het heel erg wat er met jou is gebeurd..!!
  Ik schrok toen ik het las..
  Maar jij verdient echt wél een tweede kans bij rtl4 in gtst!
  Iedereen heeft het wel eens moeilijk,ik weet zeker dat jij dit kunt overwinnen!!
  En ik hoop echt,dat je na het afkicken écht een fantastisch leven hebt!je bent een heel goede acteur en een goed mens!,en dit kan wel eens gebeuren..ik vind het echt schandalig dat ze je dan meteen opslaan,ipv je de rijd te geven om echt weer tot je zelf te komen en af te kicken..soms zijn mensen zo hard..
  Gemeen vind ik dat!je moet gewoon terugkomen bij gtst!!ik heb geen Facebook,dus doe ik het bericht op deze manier.ik vind het net als alle andere fans,heel knap dat je voor je probleem uitkomt!dát is al de eerste stap naar de overwinning,om van je drugsprobleem af te komen!Ik hoop écht dat het je gaat lukken Ferry,je kunt het!!heel veel succes en sterkte met alles,laat je niet gek maken!je komt er echt wel weer uit!de fans hebben gelijk,dat je het zonnetje bent van de serie!
  Het is altijd lache met jou!
  Groetjes van Anonieme fan.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>