Naar New Beauty met Glamourblog.nl! (WIN!)


Zin om je een hele dag over te geven aan het nieuwste van het nieuwste op beauty- en wellness-gebied? Kom dan op 14 en 15 maart 2009 naar de beurs New Beauty / New Wellness in de Amsterdam RAI, met o.a. massageworkshops, yoga-sessies en allerlei andere beautybehandelingen. Wij geven deze week een aantal kaarten weg!


New Beauty / New Wellness 2009 biedt je een schat aan informatie over cosmetische behandelingen, anti-aging, ontspanning, huidbehandelingen sauna en beweging. Het evenement is bedoeld voor iedereen die gezondheid, balans en schoonheid hoog in het vaandel heeft staan.

Massageplein
Welke massage past bij jou? Op het Massageplein geven 10 masseurs demonstraties van de meest uiteenlopende massagetechnieken. Van Arabisch tot Thais en van kruidenstempel- tot orang-malu-massage. Ook voor voetreflexologie en shiatsu kun je op het plein terecht.


Wellness-Shop
Tijdens het New Wellness-event kun je de nieuwste producten voor thuis uitproberen en zien en ervaren welke behandelingen de diverse kuuroorden voor je in petto hebben.

Demo’s en presentaties
Gedurende het hele weekend zijn er meer dan 50 seminars, workshops en demonstraties. Verschillende onderwerpen komen aan bod en worden uitgebreid besproken. Deze workshops worden gegeven door gerenommeerde plastisch chirurgen, schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en masseurs.

Santé Wellness stage
Op het podium van Santé delen de vaste columnisten van Santé Magazine hun specifieke kennis en ervaring van uiteenlopende onderwerpen. Zo zal de winnares van het tv-programma “Het zesde zintuig” Tessa van Rossen je meenemen in de wereld van intuïtie en leer je over emoties versus energie. Ook kun je hier een yogaworkshop of kruidenlezing bijwonen. Bovendien zal Robert Schoemacher dit jaar weer van de partij zijn om al je beautyvragen te beantwoorden.

Wij geven deze week een aantal kaarten weg voor deze bijzondere beurs op het gebied van Beauty & Wellness. Om kans te maken op deze kaarten, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie geeft de Workshop Boeddha Business tijdens het New Beauty event?
(tip: het goede antwoord vind je op http://www.newbeauty.nl/event)

- DEZE AKTIE IS INMIDDELS GESLOTEN! -

Bestel je kaarten met korting
De toegangsprijs voor het evenement bedraagt aan de kassa €15,00. In de voorverkoop via de website krijg je een korting van € 2,50. Dit scheelt je tevens wachttijd aan de kassa.
Ga naar www.newbeauty.nl/event om kaarten te bestellen.
Wanneer?         Za 14 & zo 15 maart 2009
Waar?             Amsterdam RAI
Openingstijden:     10 tot 18 uur (za) en 10 tot 17 uur (zo)

Lees ook:WIN: Een avond glamourous shoppen tijdens Fashion Event 2013!
Lees ook:Eerste editie meidenevent GirlsFair
Lees ook:Ga met Glamourblog naar Top Model of Colour!
Lees ook:Win VIP-kaarten voor Sandro’s Kitchen op 31 mei!
Lees ook:Vanavond: Luxury Fair in Scheveningen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Naar New Beauty met Glamourblog.nl! (WIN!)

  1. Angel Mulder Auteur

    Daphne Rolf en Yvonne Koenen ontvangen elk 2 kaarten voor de beurs. Een fijne beurs toegewenst vast!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>