Win een Glamourous lipgloss van freshMinerals


Gebruik freshMinerals Glamorous Lipgloss voor een ultraglossy glans kleur op je lippen, of draag het over je lipstick om extra glans te geven. Het Glamorous Lipgloss kwastje zorgt ervoor dat je je lipgloss heel gemakkelijk aan kunt brengen. De lipgloss ruikt lekker, voelt romig aan op je lippen en blijft lang zitten. Wij geven deze week een aantal freshMinerals Glamorous Lipglosses weg in de kleur Madly in Love…

De minerale make-upproducten van freshMinerals zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke  mineralen en natuurlijke pigmenten. Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of die de huid kunnen irriteren.

De freshMinerals producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend, beschermen de huid tegen milieuvervuiling dankzij een EPF®80 (= Environmentel Protection Factor) en blijven 24 uur puntgaaf zitten . De freshMinerals Foundations beschermen de huid  tevens tegen UV-straling met een SPF 20-25 (op basis van Titanium Dioxide en Zink Oxide) en bevatten hoogwaardige antioxidant  vitamines (A, C en E) met krachtige anti-aging eigenschappen. Het elegante design met glanzend paarse, spiegelende dekseltjes, geeft de producten een internationale allure die volledig past bij de superieure kwaliteit van het merk!

De producten van freshMinerals zijn in álle opzichten ‘the next generation’ in minerale make-up:
* freshMinerals bevat alleen zeer exclusieve en hoogwaardig kwalitatieve ingrediënten zoals o.a. silica voor een zijdezacht huidgevoel en een soepele wijze van aanbrengen. Deze ingrediënten zijn een upgrading van de bestaande minerale make-upmerken op de markt en gaan daarmee een stap verder in de tijd!
* freshMinerals bevat hoogwaardige antioxidanten en is daardoor make-up met anti-aging eigenschappen!
* freshMinerals heeft een voor make-up uniek hoge EPF®80 (= Environmental Protection Factor), waardoor de producten de op één na hoogste bescherming bieden tegen milieuvervuiling en andere vrije radicalen!
* De SPF 20-25 in de Foundations van FreshMinerals is hoger dan de SPF 15 in de meeste minerale make-up merken!
* freshMinerals is waterbestendig!
* freshMinerals heeft een veel uitgebreider assortiment losse poederfoundations, vloeibare foundations en compacte foundations!
* freshMinerals heeft tevens oog- en lippotloden, liquid eyeliners en diverse andere make-upproducten!
* freshMinerals heeft een elegant, zeer eigentijds en chique design met gebruiksvriendelijke verpakkingen!

Meer informatie vind je op de website www.fresh-minerals.nl


Wil jij kans maken op een Glamourous Lipgloss in de kleur ‘Madly in Love’? Stuur dan voor 14 november 2009 een mailtje naar [email protected] met als onderwerp: freshMinerals. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de inzendingen verloten we deze lipglosses. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 14 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:Beautyproduct van de Week: Xperience Weightless Foundation
Lees ook:Win een luxe set van Bio’Crown t.v.w. 50 euro!
Lees ook:Win Ahava Dead Sea Liquid Salt
Lees ook:Bling Bling make-up van Swarovski
Lees ook:John van G : Glamour Make-Up voor de feestdagen (WIN!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>