Win een luxe Juvination Treatment Kit van hannah t.w.v. 195 euro!


De nieuwe hannah Juvination Treatment- set bevat een uitgelezen selectie van hoogwaardige en perfect op elkaar afgestemde hannah producten. Deze versterken elkaars effectiviteit en werken stuk voor stuk aan de regeneratie en het behoud van een gezonde, jeugdige en veerkrachtige huid. De hannah Juvination Treatment- set bevat de volgende zes producten: hannah Cleansing Milk, hannah Vitamin Complex, hannah Juvi-Lite, hannah Personal Choice en de twee hannah frominsideout Complexen hannah 24 Complex en hannah Juvination Complex. Het pakket heeft een waarde van 195 euro en wij geven een aantal exemplaren weg!


Ouder worden willen we allemaal, maar dan wel het liefst op een mooie én gezonde manier. Een gezonde huid is in balans, voelt veerkrachtig aan en ziet en stralend en puntgaaf uit. Om de huid gezond, veerkrachtig en vooral jeugdig te behouden, ontwikkelde hannah S.I.R.C.  met de  Juvination Treatment een nieuw totaalconcept. Deze unieke set bevat alles om de natuurlijke schoonheid én jeugdigheid van de huid structureel en langdurig te behouden. Dit, zowel van buiten af als van binnen uit!

Zijdezacht reinigen met hannah Cleansing Milk
Een goede huidverzorging begint met een zachte reiniging die de natuurlijke beschermingsbarrière van de huid intact laat. hannah Cleansing Milk is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes en reinigt de huid uiterst zacht maar tevens intensief. Dankzij de hydrofiele samenstelling laat deze rijke milk zich, na het aanbrengen en verdelen over de huid, gemakkelijk met water vermengen en kan daarna eenvoudig worden afgespoeld. Het resultaat is een zijdezachte, comfortabel aanvoelende en perfect gereinigde huid die ontdaan is van make-up, overtollig talg of andere onzuiverheden.

Hydraterende vitamineboost met hannah Vitamin Complex

hannah Vitamin Complex is een uniek product op basis van een uitgekiende mix van belangrijke huidvitamines. Deze intensieve huidbevochtiger in handige sprayvorm, bevat de huideigen vitamines A, D, E, F en K. Deze vitamines worden snel door de huid opgenomen en zijn de enige vitamines die daadwerkelijk door de huid heen kunnen dringen. Hierdoor kunnen ze de diepere huidlagen bereiken om daar voor extra vitaliteit te zorgen. Dankzij de optimale hydratatie van de huid als gevolg van hannah Vitamin Complex, is er hierna beduidend minder crème nodig. Bij dagelijks gebruik na het reinigen en vóór het aanbrengen van de overige huidverbeterende hannah producten, geeft hannah Vitamin Complex de huid een verfrist en comfortabel gevoel en een mooie en gezond stralende teint!

Intensief ‘jeugdherstel’ met hannah Juvi-Lite
Na het reinigen en verfrissen is de huid optimaal ontvankelijk voor intensief jeugdherstellende producten! De nieuwe hannah Juvi-Lite bevat het unieke ingrediënt Sepi-lift. Deze bijzondere werkstof heeft een verstevigend effect. Sepi-Lift zorgt samen met het toegevoegde Hydroxyproline voor actieve bescherming in de tussencelstof en heeft een zeer krachtige antioxidant werking! De uit Frankrijk afkomstige botanische werkstof Matrixyl™ peptides in hannah Juvi-Lite stimuleert de diepere huidlagen (met name de collageenproductie en stimulatie van de fibroblasten!) en helpt het huidherstel daardoor intensief te versnellen. De toegevoegde Vitamine E werkt sterk regenererend en verbeterend op de huid en de onderliggende haarvaatjes en zorgt daarmee mede voor een optimale doorbloeding en dito gezonde teint van de huid.

Crème in plaats van naald met hannah Personal Choice!

Er zijn hardnekkige zones in het gezicht, waar mimiek heeft gezorgd voor de vorming van expressierimpels en fijne lijntjes. Gebaseerd op de kracht van de Okra plant, bevat hannah Personal Choice het daaruit afkomstige ingrediënt Myoxinol. Deze unieke werkstof veroorzaakt onderbrekingen van de spiercontracties, waardoor rimpels aanzienlijk minder strak worden aangetrokken. In tegenstelling tot zogeheten ‘injectables’, werkt Myoxinol eveneens actief tegen de biologische veroudering van de huidcellen, hetgeen reeds onvermijdelijk vanaf het 21e levensjaar plaatsvindt.

Krachtige antioxidant werking
Doordat hannah Personal Choice tevens een in olie oplosbare vorm van Vitamine C bevat, werkt de crème tegen het vrij komen van vrije radicalen. Hiermee heeft hannah Personal Choice een sterke antioxidant werking. Het toegevoegde Anti-Leukine- 6 , afkomstig uit bruine algen, heeft de kracht om celschade aan het DNA, bijvoorbeeld door UV- straling, tegen te houden. Het DNA van de huid verzorgt de opbouw van de functie van de cel en is dus erg belangrijk om goed in conditie te worden gehouden. De crème is derhalve multifunctioneel en zeer effectief in de eeuwige strijd tegen huidveroudering!

Gezond van binnen, mooi van buiten met hannah 24 Complex
De trend van ‘beautyfood’ wint langzaamaan steeds meer terrein. Veel mensen beseffen inmiddels, dat de uitspraak ‘je bent wat je eet’ min of meer letterlijk tot uiting komt in de conditie, veerkracht en vooral de jeugdigheid van de huid. Speciaal hiervoor bevat de nieuwe hannah Juvination Treatment- set een tweetal hoogwaardige hannah frominsideout Complexen. Het hannah 24 Complex is hét centrale product van deze lijn voedingssupplementen. Dit is een zeer krachtige antioxidant met als doel de schade van vrije radicalen te beperken en het realiseren van een optimale algehele huidconditie.

Huidveroudering van binnen uit aanpakken met hannah Juvination Complex

Het laatste product uit de hannah Juvination Treatment- set product, te weten hannah Juvination Complex, vermindert de tekenen van voortijdige huidveroudering van binnen uit. Dit complex ondersteunt de vorming van collageen, stimuleert de bloedcirculatie en regenereert de huidcellen. Ook optimaliseert hannah Juvination Complex het gebruik van zuurstof, door de huid te optimaliseren en door het verharden van de wanden van de haarvaatjes te verminderen. Het resultaat? Een mooie, gezonde en jeugdige huid van binnen uit!

hannah Juvination Treatment is verkrijgbaar bij de erkende hannah dépositaires en via hannah Skin Improvement Research Company B.V.(S.I.R.C.). De consumentenprijs bedraagt resp. € 195,00 voor de complete set. Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah S.I.R.C. via telefoonnummer 0342-476160 of via de website: www.huidcoach.nl

WIN!
Wil jij kans maken op deze ultieme verzorgingsset ter waarde van bijna 200 euro? Geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Wat is de achternaam van Hannah?

Mail je antwoord voor 20 november 2009 naar [email protected] met als onderwerp: hannah. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de inzendingen verloten we deze sets. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 15 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:Win een Dove huidverzorgingspakket!
Lees ook:Beautyproduct van de Maand: Lancaster 365 Cellular Elixir
Lees ook:Vaseline to the Rescue!
Lees ook:Celebs massaal aan de ‘boob job’
Lees ook:De hemel op aarde!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>