Win een Dove huidverzorgingspakket!


Elke dag besteed je tijd aan je uiterlijk. Maar heb je ook aandacht voor wat het dichtst bij je staat … je huid? Maak je huid onweerstaanbaar mooi met Dove huidverzorging. Wij geven deze week een aantal pakketten weg!

De Beauty Body Milk en Lotion zijn verrijkt met 24h Nutri-Serum. De formule voelt niet vettig aan en wordt snel opgenomen in de huid en dat merk je meteen: je huid ziet er stralend uit en voelt zacht aan.

Het geheim van Dove’s 24h Nutri-Serum

Dove Beauty Body Lotion en Milk zijn verrijkt met het 24h Nutri-Serum. Deze geconcentreerde samenstelling van rijke, voedende ingrediënten, zoals antioxidanten en mineralen, zorgt voor een diepe hydratatie van de huid.

De milk en lotion worden snel in de huid opgenomen en laten de huid zijdezacht aanvoelen. Voor een onweerstaanbaar mooie huid, 24 uur lang.

Dove Beauty Body Lotion is speciaal ontwikkeld voor de normale huid, Dove Beauty Body Milk is het best geschikt voor de droge huid.

Wij geven deze week van elk vijf pakketten weg met daarin:


Voor de droge huid:

*Dove Beauty Body Milk 250 ml
*Dove Beauty Care Shower Original 250 ml
*Dove Deospray Original 150 ml

Voor de normale huid:
*Dove Beauty Body Lotion 250 ml
*Dove Beauty Care Shower Go Fresh 250 ml
*Dove Deospray Go Fresh 150 ml

Wil jij kans maken op een van deze pakketten? Stuur dan voor 19 november 2009 een mailtje naar [email protected] met als onderwerp: DOVE. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden en of je een pakket voor de droge of normale huid zou willen winnen. Onder de inzendingen verloten wij deze heerlijke huidverzorgingspakketten. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 14 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:Win Dove producten en kaarten voor het ‘All You Need is Love’ concert!
Lees ook:Win een Van Gils Her Aura Gift Set
Lees ook:Vaseline to the Rescue!
Lees ook:Win Ahava Dead Sea Liquid Salt
Lees ook:Win ‘The Original Beauty Bible’ van Paula Begoun

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>