Win een ProSet pakket voor de ultieme partylook!


Wij vieren een feestje en bij een party hoort natuurlijk ook een partylook. Deze creeer je met de geweldige haarproducten van ProSet. Wij mogen namens ProSet een aantal pakketten weggeven met daarin: ProSet Crystal Shine, ProSet Volume Lift, Mini ProSet Volume Lift (75 ml), Mini Proset Crystal Shine (75 ml) en ProSet Shimmering Spray. Zodat ook jij helemaal klaar bent voor een leuk feestje!


ProSet Volume Lift Hairspray
Deze Hairspray van ProSet biedt een langdurig volume en garandeert een 24h hold! En zonder het haar te verzwaren. De nieuwe Hairspray van ProSet geeft maximaal Lift-up effect vanaf de haaraanzet en heeft een heerlijk energiek parfum met onder andere rozemarijn, lavendel en cederhout.

ProSet Crystal Shine
Deze Hairspray laat het haar stralen. Door het Crystal Shine System ontstaat er een egaal glanseffect.

ProSet Volume Lift en Crystal Shine maken onderdeel uit van de Specialty range. De ProSet Specialties bieden naast volume en glans nóg wat extra’s aan het haar; de verzorgende bestanddelen, zoals ProVitamine B5, geven het haar precies wat het nodig heeft om te kunnen stralen. De Specialties geven ultieme stevigheid zonder dat het plakt. Lukt het niet om een coupe in één keer in model te brengen; gewoon uitkammen en opnieuw stylen. De ProSet Specialty Hairsprays laten namelijk geen restjes in het haar achter.

ProSet Mini’s
ProSet Volume Lift Hairspray en ProSet Crystal Shine hebben een opvallend design, elk in een eigen vrolijke kleur. Deze Hairsprays zijn ook verkrijgbaar in mini-formaat, handig voor in de toilettas voor een weekendje weg of voor op vakantie. En natuurlijk in de handtas als ‘redder in nood’ na een fikse windhoos of regenbui. Love your hair met ProSet!

ProSet Shimmering Spray
Geeft zowel de huid als het haar een mooie gouden shimmer- en glanseffect. Het grote voordeel van specifiek deze spray is dat ie een mooie subtiele glitter geeft en niet plakt. De Shimmering Spray bevat bovendien een lekker fris parfum!

Consumentenadviesprijs
ProSet Volume Lift Hairspray en ProSet Crystal Shine zijn verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten en hebben een consumentenadviesprijs van € 2,69 (300 ml). De mini’s hebben een consumentenadviesprijs van € 0,99 (75 ml). De ProSet Shimmering Spray heeft een consumentenadviesprijs van € 2,99. Via www.drogisterij.net zijn de ProSet Hairsprays ook online verkrijgbaar. Voor meer informatie over ProSet: www.proset.nl

Wil jij kans maken op één van de maar liefst 15 geweldige ProSet pakketten die wij deze week weggeven? Stuur dan voor 20 november 2009 een email naar [email protected] met als onderwerp: ProSet. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de inzendingen verloten wij deze pakketten. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 15 november deze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:Beautyproduct van de Week: Glamour Spray
Lees ook:Babytijd voor Ed Hardy (+ WIN!)
Lees ook:Dit is de uiteindelijke versie van Shine voor het songfestival!
Lees ook:De Clubversie van Shine van de Toppers
Lees ook:De Beckhams intiem in de lift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>