Rubriek: WIN!

Win Valtifest kaartjes!

Aftellen geblazen, want op 5 september vindt het leukste verkleedfeestje van Nederland plaats: Valtifest.  Dit jaar is het thema ‘Wie Je Ook Tent’. Heb jij al kaarten? Glamour.blog.nl mag er twee weggeven onder de inzenders met het beste idee voor een geweldig outfitje. Lees verder

Win kaarten voor de première van Tap Factory!

Razendsnel voetenwerk, spectaculaire danschoreografieën, stoere mannen en een enorme dosis heerlijke humor. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwste, internationale tapsensatie Tap Factory. Voeg het beste van topshows als Stomp, Tap Dogs en The Blue Man Group samen en je hebt een dansspektakel van wereldklasse! Tap Factory komt, na uitverkochte tournees door Europa en Zuid-Amerika, in december 2014 eindelijk naar Nederland en jij kunt kaartjes winnen voor de feestelijke première op woensdag 17 december!

Lees verder

Win kaarten voor 80′s & 90′s met Tim & Faab!

Vroeger was alles anders… beter, leuker, gezelliger! Tim & Faab laten op 18 april a.s. oude tijden herleven op de 80′s & 90’s Party – Special Edition in Sir Winston Club. Dit opvallende DJ duo is in de tijd blijven steken en draaien nog steeds muziek van originele vinyl singles en lp’s. Ook doet hun discomeubel met ingebouwde verlichting nog steeds trouwe dienst. Dit alles tegen een fullcolour decor met een spetterende authentieke lichtshow.

Lees verder

Win One Direction’s ‘This is Us’ en meer!

Ze zijn hot hot hot, de heren van One Direction. De hotste boyband van dit moment! Op 19 december komt One Direction: This is Us uit op Blu-Ray en DVD. Wij zeggen: een leuk cadeau voor onder de kerstboom! En wij zouden je daar wel eens een handje bij kunnen gaan helpen, want wij geven deze week niet alleen de DVD This is Us weg, maar ook de CD Midnight Memories, een 1D T-shirt én zonnebril!

Lees verder

Een jaar gratis wonen winnen op Spelpunt!

De donkere dagen voor kerst. Ellenlange dagen en de verveling slaat toe. Tijd om een leuk spelletje te spelen. Wat te denken van WoordTornado, Klaverjassen of Bingo. Je speelt ze met een ander en gewoon online. Al meer dan 8 miljoen mensen in Nederland hebben Spelpunt al gevonden. Een mooie reden voor Spelpunt om in de feestelijke decembermaand te strooien met mooie prijzen. Van iPads tot camera’s en als klap op de vuurpijl maak je op 15 december kans op een jaar gratis wonen op Spelpunt.

Lees verder

WINACTIE: SAFE HAVEN

Het wordt weer zwijmelen in de bioscoop, want cutie Josh Duhamel is weer te bewonderen op het witte doek. Vanaf donderdag 18 april draait Safe Haven in de Nederlandse bioscopen. Een romantisch drama naar het boek van Nicholas Sparks, die ook verantwoordelijk was voor successen als The Notebook en Dear John. Op Glamour.blog.nl maak je deze week kans op het boek Safe Haven en de DVD Dear John.

Lees verder

Win een ‘Style’ pakket!

Vorige week, op 7 november,  is het gloednieuwe seizoen van de realityshow Tia & Tamara in première gegaan op tv-zender Style. De serie volgt het leven van de identieke tweeling Tia en Tamara. Om dit te vieren mogen wij een aantal leuke ‘Style’ pakketten weggeven!

Lees verder

Win een ‘SnowWhite & the Huntsman’ Apple Clutch en DVD!

Op woensdag 24 oktober a.s. verschijnt de spectaculaire avonturenepos Snow White & The Huntsman op DVD en Blu-Ray.  Om dit te vieren mogen wij deze week een schitterend pakket weggegeven met daarin een bijzondere ‘SnowWhite & the Huntsman’ Apple Clutch Bag en de DVD!

Lees verder

Win TITANIC op DVD of Blu-ray!

TITANIC, goed voor een fenomenale 2 miljard dollar aan de kassa en winnaar van maar liefst 11 Academy Awards®, maakt zijn langverwachte debuut op 2D en 3D Blu-ray op 14 september 2012. Deze release van Twentieth Century Fox Home Entertainment en Paramount Home Media Distribution is voor het eerst beschikbaar in high definition voor een ongeëvenaarde thuisbioscoopbeleving. Deze week te winnen op Glamourblog.nl!

Lees verder

Win een Marilyn Monroe pakket!

Op 5 augustus is het alweer vijftig jaar geleden dat één van de grootste filmiconen van de twintigste eeuw, Marilyn Monroe, overleed. Naar aanleiding van het 50 jarig jubileum van het overlijden van Marilyn Monroe brengt Fox Home Entertainment op 1 augustus the Forever Marilyn: The Blu-ray Collection uit. De bestaat uit 7 Blu-ray titels waarvan 5 new to Blu-ray zijn!

Lees verder

Win de CD Bloomingdale 2012!

Kijk even naar buiten en je ziet dat de zomer is begonnen, dit betekent tijd voor Bloomingdale. Het andere goede nieuws is dat de Bloomingdale 2012 cd vanaf 6 juli in de winkels zal liggen. Nog leuker nieuws is dat we deze week een aantal exemplaren weg mogen geven!

Lees verder

Win de DVD/CD ‘Bring Me Home – Live 2011′ van Sade

Vorig jaar ging de groep Sade, vernoemd naar de charismatische lead-zangeres Sade Adu, voor het eerst in meer dan tien jaar weer op een wereldwijde tournee. Dit voor een reeks concerten die door critici werd geprezen als één van de beste concerten van het jaar. Op 11 juni verschijnt  de live-registratie van deze tour ‘Bring me Home – Live 2011’ op DVD/CD  en blu-ray.  Tevens bevat deze ondermeer  een  documentaire geregisseerd door de bekende videoclipregisseur Sophie Muller. Wij geven deze week enkele exemplaren weg!

Lees verder

Win ‘Het Oranje Boek’!

Meer dan ooit kunnen de Oranjes rekenen op de sympathie van het Nederlandse volk. Onlangs nog, bij het tragische ongeval van Friso, is opnieuw gebleken hoezeer wij ons met het Koningshuis verbonden voelen en hoezeer wij met de familie meeleven. Beatrix, Willem-Alexander en Maxima vormen het driemanschap aan het hoofd van de Koninklijke familie. Iedereen kijkt met belangstelling uit naar de invulling die Willem-Alexander zal gaan geven aan het koningschap. De troonwisseling zal niet lang meer op zicht laten wachten.

Lees verder