Verbeter je huid met licht

Na zo’n sombere winter kan de huid wel een oppepper gebruiken. We weten allemaal dat we er na een zonnebankje er al een stuk frisser uitzien. Maar echt goed voor je huid is het niet. Maar wist je dat je met licht wel iets goeds kan doen voor je huid? We hebben het dan over rood licht in combinatie met infrarood LED- licht. Wij testten het DPL® Therapie Systeem.

Het DPL® Therapie Systeem is een 100% natuurlijke methode om de huid jeugdiger, gaver, steviger, elastischer en vitaler te maken door middel van zuiver rood licht in combinatie met infrarood LED- licht. Gecombineerd met de nieuwe, speciaal voor de DPL® Lichttherapie ontwikkelde ENRICHE Peptiden- producten, worden de intensief huidverbeterende en anti-aging eigenschappen van het DPL® Therapie Systeem op een spraakmakende wijze versterkt. Dit leidt tot een ware revolutie in zichtbare én voelbare huidverbetering op meerdere fronten!

De combinatie van zuiver rood licht en infrarood LED- licht van het DPL® Therapie Systeem werkt positief op de huid in, volgens de zogeheten ‘fotoabsorptie’ en ‘fotoverjonging’- therapie. Beide lichtsoorten maken op een 100% veilige wijze gebruik van de natuurlijke processen in de huid. Ze stimuleren deze lichaamseigen processen, om de huid aan te zetten zichzelf optimaal te regenereren (bij o.a. rimpels, huidverkleuringen, een vale of verslapte huid) en daarmee jeugdig te verkrijgen én langdurig te behouden. Met de ontwikkeling van de 3 geavanceerde ENRICHE Peptiden- producten ontstaat een unieke kuurbehandeling voor het op een nog intensievere wijze verkrijgen van een gave, jeugdige en gladde huid, zonder dat de plastisch chirurg eraan te pas komt!

Wij testen het apparaat op twee personen uit met elk verschillende problemen; een huid met lichte acné en een oudere huid. Na enkele weken is er bij beiden een verschil te merken. De acné lijkt de eerste dagen iets te verergeren, om na drie weken een flink stuk verminderd te zijn. Bij de oudere huid zien we na drie weken de rimpels niet als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar de huid voelt wel zachter en elastischer aan en ouderdoms- en pigmentvlekjes lijken een stuk lichter geworden. Bij de oudere huid gebruikten we het apparaat in combinatie met  ENRICHE Peptide Plus Serum, ENRICHE Moisturizer en ENRICHE Eye Treatment. Fijne producten die tijdens het aanbrengen al heel zacht en prettig op de huid voelen. Bij de acné-huid hebben we er voor gekozen het apparaat slechts met een goed gereinigde huid te gebruiken. De uitstraling van beide huiden lijken een stuk frisser, ondanks het gure winterse weer en het in korte tijd behaalde resultaat belooft veel goeds voor langer gebruik.

Je moet wel geduld hebben om deze behandeling van de huid te ondergaan. De eerste zes weken dien je dagelijks 17 minuten voor de lampen te gaan zitten. Probeer dan maar eens niet afgeleid te worden en er ook nog eens tijd voor te vinden in je drukke bestaan. Aan de andere kant zorgt het ook wel voor een verplicht rustmomentje, wat ook wel weer zijn voordelen heeft. Naast Acne, Couperose en Rocasea zou het DPL® Therapie Systeem ook prima werken bij exceem en psoriases. En kun je hem zelfs gebruiken bij spier- en gewrichtspijnen. De lampen zijn namelijk los te halen van de standaard en te gebruiken op diverse plaatsen op het lichaam. Een multifunctioneel apparaat dus.

De prijs van het DPL® Therapie Systeem is € 279.95. Meer informatie vind je op www.dpltherapy.nl

Lees ook:Een gladdere en stralende huid door Visapure
Lees ook:Vaseline to the Rescue!
Lees ook:Beautyproduct van de Week: Dior Diorskin Nude Glow
Lees ook:Glamour voor je handen
Lees ook:Toch buiten zitten met deze kou?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>