Bling Bling make-up van Swarovski

Wij houden wel van een beetje bling bling, want een beetje glamourgirl kan natuurlijk niet zonder. Dus wij waren zeer verheugd toen we deze mooie glinsterende juwelen van Swarovski ontdekten. Het zijn niet zomaar sieraden. Deze sieraden bevatten ook nog eens een verborgen inhoud van make-up! Je hebt keus uit twee lipglosses (transparant en zachtroze) en de Crystal Touch (een subtiele glitter make-up),

Op het eerste gezicht, zie je een sieraad, een hanger, welke om de hals gedragen kan worden, met een fijn koord van zwart leer. De schitterende hanger zelf is versierd met witte of roze Swarovski® Elements, afhankelijk van de kleur van de make-up die in de hanger is verwerkt. Draai het bovenste gedeelte van de hanger opzij en de make-up is direct te gebruiken. Jouw kleine geheime doosje. Deze kan bevatten:

Crystal Gloss
Voor stralende lippen met een fijne en subtiele glans. Breng het aan op de lippen voor een verbazingwekkend betoverend en stra- lend effect. De samenstelling is zacht en sensueel. Twee kleuren: transparant en zachtroze.

Crystal Touch
Aura by Swarovski creëert een geheel nieuwe wijze om te stralen. Zorg zelf voor een sprankelend accent waar jij het wilt. Op de slapen, op de oogleden, op de schouderbladen of het decolleté… Voor een vleugje van het onverwachte, waar je ook heengaat. Het effect ontstaat onmiddellijk en is spectaculair: Een magische glans met duizend en één facetten die het licht laten stralen.

Een mooi sieraad en je draagt ook nog eens je favoriete make-up onzichtbaar bij je! De prijs van de Crystal Gloss is € 60. De Crystal Touch koop je voor € 70.

Lees ook:Win een ProSet pakket voor de ultieme partylook!
Lees ook:Win een schitterende ketting van La Mariposa Blanca
Lees ook:Beautyproduct van de Week: Xperience Weightless Foundation
Lees ook:Glitter & Glamour van PUPA
Lees ook:Peperdure sieraden Back Street Boy verdwenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>