Een gladdere en stralende huid door Visapure

Als je de dertig reeds gepasseerd bent, verwacht je één ding niet meer te krijgen: puistjes! Toch had ik die regelmatig, ondanks mijn gezonde voeding en, naar mijn idee, goede verzorging van mijn huid. Van alles geprobeerd om er af te komen en wat blijkt: intensief reinigen is de oplossing! Hoe ik daar achter kwam? Ik maakte kennis met de VisaPure van Philips.

Voorheen reinigde ik mijn huid het grootste deel van de tijd gewoon met een watje en wat reinigingslotion. Heel af en toe gebruikte ik een handborsteltje voor een wat intensievere reiniging. De VisaPure belooft een tien keer intensievere reiniging dan reinigen met de hand. Daar wilde ik het mijne van weten. Het stijlvolle apparaat heeft een rond borsteltje dat ronddraait en tegelijkertijd al kloppend je make-up of ander vuil in je huid naar boven haalt. Dit kan met twee verschillende standen, één voor een milde reiniging en één voor een diepere reiniging. In de doos vind je een standaard borsteltje en een voor de gevoelige huid. Los kun je nog drie verschillende andere borsteltjes aanschaffen: een ‘Extra Sensitive’ borsteltje voor de extra gevoelige huid, opzetborstel ‘Deep Pore’ voor dieptereiniging van de poriën en opzetborstel ‘Exfoliation’ voor een exfoliërende werking op de huid.

Het apparaat wordt geleverd met een laadstation, waardoor je deze draadloos kunt gebruiken. Simpeler kan niet. Met één knop zet je het apparaat aan en gebruik je een van de twee standen. In een paar minuten is de reiniging van mijn gezicht, hals en decolleté gepiept. Ik gebruik het apparaat in combinatie met een reinigingsgel en ervaar al na het eerste gebruik een schoner en zachter gevoel, zoals ik ook wel eens ervaren had na een prijzig bezoek bij de schoonheidsspecialiste. Ik gebruik het apparaat elke avond en als ik in de ochtend tijd heb, reinig ik ook in de ochtend nog eens extra. Nog geen drie dagen na gebruik merk ik dat mijn huid er beter uit gaat ziet. Een toevalstreffer of ligt het toch echt aan de reiniging met het apparaat? Na twee weken is er bijna geen puistje meer in mijn gezicht te ontdekken. Dit kan geen toeval meer zijn! Wat ben ik blij met dit apparaat! Het maakt nu standaard onderdeel uit van mijn reinigingsritueel. Ook gebruik ik het apparaat tijdens mijn badritueel om mijn gezicht te reinigen, want dat kan gewoon. Zelfs onder de douche kan je deze gewoon gebruiken!

Na de reiniging voelt mijn huid heerlijk zacht aan en ziet deze er fris uit. De VisaPure stimuleert duidelijk de doorbloeding, de huid ziet er zo stralend uit na gebruik! Aan het borsteltje is duidelijk te zien, dat deze flink wat vuil verwijderd heeft, maar deze kan je er na gebruik met een klik af halen en makkelijk uitspoelen. De VisaPure stopt om de 20 seconden heel kort. Hierdoor weet je dat je een bepaald deel van je gezicht voldoende hebt gereinigd. Even wennen is wel de positie van de knop. Ik hield de VisaPure in het begin regelmatig vast ter hoogte van de knop, waardoor ik hem soms ongemerkt uitschakelde. Die fout maak je maar een paar keer en nu hou ik hem wat lager vast en gaat het helemaal prima. Ik ben zo tevreden over het apparaat dat ik van plan ben binnenkort de exfoliërende borstel aan te schaffen om één maal per week intensiever te reinigen. Ik ben enorm blij de VisaPure ontdekt te hebben en nu zonder huidproblemen door het leven te gaan.
Hoera voor Philips en de VisaPure!

Meer over de VisaPure gezichtsreiniger vind je op de website: www.philips.nl/visapure

Lees ook:Sneller een vers sapje!
Lees ook:Wordt een chefkok in je eigen keuken!
Lees ook:Verbeter je huid met licht
Lees ook:Je huid aan het werk bij Hannah
Lees ook:Beautyproduct van de Maand: Lancaster 365 Cellular Elixir

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>