Help een oorlogskind naar school met een cadeau van The Body Shop

Koop een cadeau, help een kind. Dit is hoe de nieuwe actie van The Body Shop werkt. In samenwerking met War Child willen ze meer dan 6 miljoen lessen voor kinderen in oorlogsgebieden aanbieden. Daarvoor hebben ze jouw hulp nodig. Als jij een van de speciaal geselecteerde giftsets koopt, doneert The Body Shop een les voor een oorlogskind in de Democratische Republiek Congo via War Child. Deze actie past dus helemaal bij de kerstgedachte.

Glazed Apple – Tin of Treasures  glazed-apple-tin-of-treasures_l

Glamour.blog.nl mocht afgelopen week al een van de cadeausets uittesten en is meer dan gelukkig.

De Glazed Apple giftset ziet er super mooi uit. De producten zitten verpakt in een zilveren box in de vorm van een appel. Als ik de deksel van de zilveren appel optil, komt een heerlijk zoete en frisse geur mij tegemoet. In de geur cadeauset zitten verschillende producten: een body  butter, een body polish, een showergel, een bodylotion en een douche/bad puff.

Ik kon het niet laten om de body butter gelijk open te maken en mijn handen in te smeren. Het smeersel trekt snel in en mijn huid voelde gelijk zacht aan. De geur is lekker fris. Ook de andere producten hebben deze heerlijke geur en werken verzorgend.

Dit cadeauset is een feestje op zich en hoef je niet meer in te pakken! Een super leuk cadeau voor je vriendin, (schoon) moeder of oma.

The Body Shop en War Child

The Body Shop geeft per giftset een les op school aan een oorlogskind. Kinderen in oorlogsgebieden hebben het al moeilijk genoeg. Samen met The Body Shop zorgt War Child ervoor dat deze kinderen zich kunnen ontspannen en weer kind kunnen zijn. Op school bouwen ze zelfvertrouwen, kennis en vaardigheden op die ze in hun verdere leven kunnen gebruiken.

Een giftset van The Body Shop is het veiligste cadeau dat je deze kerst kunt geven.

De prijs van de Glazed Apple Tin of Treasures is € 20,- en is te koop op de website en in de winkel van The Body Shop.

4

Geen reacties // Reageer