Primeur in NL: dansen in het bloed-feestje

Wanneer je denkt dat je alles al hebt meegemaakt, kun je nu je borst opnieuw nat maken, want op 31 oktober zal er in Amsterdam een Blood Rave georganiseerd worden. De hoofdstad heeft hiermee een wereldpremière, nog nooit eerder werd er een evenement georganiseerd waarbij het dansende publiek met bloed besproeid werd.

De organisatie, een samenwerking van ervaren organisatoren, die vanwege het karakter van het evenement kiest om anoniem te blijven meldt dat er vanuit haar achterban al lange tijd vraag naar een Blood Rave evenement is. Na een lange zoektocht hoe men dit vorm kan geven is er uiteindelijk een speciaal sprinklerinstallatie ontwikkeld met leidingen die over het plafond lopen en het zo mogelijk maakt bloed over de mensenmassa uit te sproeien. Het sprinklersysteem kan 5.000 liter bloed per uur spuiten.

Organisator: ”Het idee is ontstaan na het zien van de film Blade, een horror actiefilm uit 1998 over een vampierjager. In de openingsscène zie je de club veranderen in een Blood Rave. We wilde dit altijd zelf een keer organiseren. Nu 17 jaar later is het ons gelukt om deze scene in het echt te beleven.”

Vanwege het omstreden karakter van het evenement wordt de locatie pas later bekend gemaakt. Er zal plaats zijn voor 1500 ravers, de verkoop start komende zaterdag 22 augustus om 12:00 via www.blood-rave.com.

Klinkt luguber he?

Hahahaha neem het niet te zwaar op mensen, want 31 oktober is het natuurlijk… H A L L O W E E N

Lees ook:Grand Gala du Cigare in het zonnetje
Lees ook:Een gruwelijk feestje in Amsterdam
Lees ook:River Phoenix laatste film bijna 20 jaar na zijn dood klaar
Lees ook:Nacht van Exclusief van start
Lees ook:De Clubversie van Shine van de Toppers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>