Bieden op de gleufhoed van Michael Jackson

Stinkendrijke fans van Michael Jackson kunnen deze week hun hart ophalen bij online veilinghuis Catawiki. Daar wordt op dit moment namelijk een door Michael Jackson gedragen hoed geveild. De zwarte gleufhoed is onderdeel van een grote Michael Jackson veiling die speciaal ter nagedachtenis aan de King of Pop wordt georganiseerd. Op 29 augustus zou Michael Jackson 57 jaar zijn geworden. Michael Jackson gaf deze hoed, die hij speciaal had laten maken, in 2002 cadeau aan een douane medewerker op het vliegveld in Los Angeles. De hoed is extra bijzonder omdat er ook nog sporen van make-up in de rand te zien zijn. Tijdens de veiling worden verder onder andere gouden platen, gesigneerde objecten en bijzondere verzamelobjecten van Michael Jackson aangeboden.

Hoed

Sinds 1983 was de zwarte fedora gleufhoed een onmiskenbaar onderdeel van Michael Jackson zijn iconische stijl. Volgens veilingmeester Jeroen Hamelink van Catawiki droeg Michael Jackson deze hoeden zowel tijdens concerten als privé. ”De hoed in de veiling is een door Michael privé gedragen hoed. In de rand van de hoed liet Michael zijn naam altijd in gouden letters zetten. Hij droeg veel van dit soort hoeden, maar gaf ze niet vaak weg. Wel gooide Michael vaak aan het eind van zijn optreden een hoed in het publiek. Deze hoeden zijn echter vaak verscheurd door fans die deze te pakken probeerden te krijgen”.

Naast de hoed worden er in de veiling nog een aantal topstukken aangeboden. Zo verwacht veilingmeester Hamelink ook veel van een ongepubliceerde versie van het lied ‘What More Can I give’ en een zeer zeldzame single van het nummer Billie Jean. De veilingmeester geeft aan dat er vanuit de hele wereld geboden zal worden op deze bijzondere objecten.

De veiling is inmiddels gestart en loopt af op de geboortedag van Michael Jackson, 29 augustus

De veiling is te bezoeken via: www.catawiki.nl/jackson

Lees ook:Michael Jackson veiling afgeblazen
Lees ook:Deze spullen van Michael Jackson gaan onder de hamer!
Lees ook:Michael Jacksons bezittingen onder de hamer
Lees ook:Badpak van Pamela Anderson geveild
Lees ook:Zie de bijzondere familiefoto’s van Michael Jackson!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>