Charlize Theron zoent vrouw voor geld! (zie video)


Dat de mooie actrice Charlize Theron geen moeite heeft om met vrouwen te zoenen, bewees ze al eerder op het witte doek, maar dat ze ook zoent voor geld… dat is nieuw voor ons! Toch deed Charlize dit onlangs voor maar liefst 68.000 euro!

Tijdens het liefdadigheidsevenement OneXOne vorige week in San Francisco haalde Charlize ‘maar’ 24.600 euro op voor een reis naar Zuid-Afrika, plus kaarten voor de World cup én een ontmoeting met Nelson Mandela. Dat vond Charlize veel te weinig. Ze deed er een twintig seconden durende kus bij en dat dreef de prijs flink op. De uiteindelijke gelukkige was zo’n 68.000 euro kwijt aan het pakket en de kus. Zie de video van de kus hieronder.

Bron video: TMZ/YouTube

Lees ook:De wereld rouwt: Nelson Mandela (95) overleden
Lees ook:Openingsconcert WK Zuid Afrika, de foto’s
Lees ook:Nelson Mandela te zwak om WK bij te wonen
Lees ook:Miss Gibraltar is Miss World 2009
Lees ook:Exclusieve avondjurken Miss World Nederland gestolen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>