Video: Serious Request in Leiden van start

Gisteravond is Serious Request van start gegaan in het Glazen Huis in Leiden. Het huis werd dit jaar op slot gedaan door Gary Lightbody, de zanger van Snow Patrol. De DJ’s Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom en Timur Perlin zitten zes dagen lang zonder eten opgesloten. Ze zamelen geld in voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Het is inmiddels alweer de achtste editite van Serious Request. Vorig jaar werd met de actie in Eindhoven een recordbedrag van bijna 7,5 miljoen euro opgehaald. Zie de video hieronder.

Lees ook:Serious Request haalt 8,6 miljoen binnen!
Lees ook:Video: Recordbedrag van dik 12 miljoen voor Serious Request
Lees ook:Kerstkaart Playmates voor Serious Request
Lees ook:Huis van Richard Branson in vlammen opgegaan (zie video!)
Lees ook:Nick & Simon zingen voor Rotterdamse basisschool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>