Serious Request haalt 8,6 miljoen binnen!

De 3FM-dj’s Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Timur Perlin hebben vanavond na zes dagen het Glazen Huis in Leiden mogen verlaten. Ze hebben daar zes dagen lang non-stop radio gemaakt, zonder te eten, om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Even na vijf uur werd er een laatste tussenstand bekend gemaakt. De tussenstand bedroeg toen 5.992.772 euro. De eindstand van Serious Request 2011 is uiteindelijk 8.621.004 euro. Dit is meer dan het recordbedrag van 7 miljoen van vorig jaar. Het opgehaalde geld gaat naar moeders in oorlogsgebieden.

De achtste editie in Leiden werd dit jaar erg druk bezocht, er was zelfs een derde brievenbus in het huis nodig om de vele donaties op te kunnen vangen.

Lees ook:Video: Serious Request in Leiden van start
Lees ook:Serious Request 2013 haalt meer dan 12,3 miljoen op
Lees ook:Kerstkaart Playmates voor Serious Request
Lees ook:Sjeik van Qatar betaalde 80 miljoen voor Hôtel Lambert
Lees ook:Inbrekers huis Wesley en Yolanthe blijken Roemenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>