Guido Weijers fietst Alpe d’HuZes tegen kanker

Cabaretier Guido Weijers is een van de bekende Nederlanders die dit jaar mee gaat doen met de Alpe d’Huzes. Hij gaat proberen zes maal de berg de Alpe d’Huez op de fiets te beklimmen voor het goede doel.

Hij zal dit samen met zijn vriend Michiel de Groot doen, namens de stickting Loens4Life. Dit maal geen grappen, maar een serieuze actie. Hij fietst dan ook niet voor de camera’s, maar tegen kanker. Weijers sloeg voor de actie zelfs een aanbod van de KRO af. Zoals hij zelf zijn motivatie toelicht:

Even een jaar geen gehaast van theater naar theater.
Even pas op de plaats om dingen te overdenken. Koers te bepalen.
Elke dag tel ik m’n zegeningen en besef ik me hoe goed ik het heb.
Hoog tijd om me weer in te zetten voor anderen.

De komende maanden zal iedereen moeten betalen als ze iets van Guido willen. Of het nu een interview is, een bedrijfsoptreden, een handtekening, een foto of een spinningles. is… alles voor het goede doel! Via de website www.inhetwiel.nl kunnen sponsors zich melden. Zie de video hieronder.

Lees ook:BN’ers trotseerden de Alpe d’Huez
Lees ook:Kerstkaart Playmates voor Serious Request
Lees ook:Ondertussen op Twitter…
Lees ook:Do gaat de Marathon van New York lopen
Lees ook:Video: Doutzen en andere sexy modellen spinnen voor het goede doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>