Fred van Leer en Jamai Loman starten ‘pest website’

Fred van Leer en Jamai Loman hebben vrijdag een platform gelanceerd tegen pesten, Gepest maar Trots. De site is voor iedereen die gepest is of wordt. Aan de site is ook een Facebook pagina gekoppeld.

Zowel Jamai als Fred hebben in het verleden te maken gehad met pesten. Met de verhalen op www.gepestmaartrots.nl willen de twee bereiken dat bij degene die gepest worden, het BESEF komt dat het beter wordt.

Jamai zegt op de site: “Ik ben uitgescholden en compleet voor lul gezet voor de hele school, en nu zet ik mezelf avond aan avond voor gek in een kostuum voor een zaal vol mensen – die allemaal een kaartje hebben gekocht – en die mensen hebben de avond van hun leven. Ik voelde me dom op school en niet serieus genomen. Nu zit ik op mijn plek, maar realiseer me elke dag dat het ook anders had kunnen zijn. “

En ook Fred is vroeger gepest: “Ben ik: gepest?? JA gelukkig?? Dat was vroeger heel anders; ik werd namelijk iedere dag op school gepest! Waarom? Ik had geen idee waarom, maar dat werd mij op een afschuwelijke manier duidelijk gemaakt.”  Na de recentelijke berichten over een jongen en meisje die zelfmoord hebben gepleegd in verband met pesten, hopen ze met de site en Facebook pagina het pesten onder de aandacht te brengen.

Lees ook:Bekende Nederlanders geschokt door dood Tim Ribberink
Lees ook:Ton en Heleen van Royen zeggen nogmaals ‘ja’!
Lees ook:Jerney’s Column: Namen die geen namen zijn
Lees ook:Erotische campagne Suit Supply mag niet meer op Facebook
Lees ook:Sharon Schrijft: Win kaarten voor mijn DVD opname!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fred van Leer en Jamai Loman starten ‘pest website’

  1. Margaret

    Ik ben 43 en word gepest nog altijd gepest door ex man omdat ik te dik ben.
    Kinderen vinden dit vreselijk dat hun moeder nog gepest worden.
    Vroeger peste ex kinderen nu 45 jaar doet het nog steeds.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>