Robert ten Brink gooit Brigitte, Sanne en Annemarie achter de tralies

Robert ten Brink heeft vanmorgen vroeg Annemarie Postma, Brigitte Nijman en Sanne Kraaijkamp opgesloten. De dames lieten zich vrijwillig door de presentator opsluiten op Dierendag voor het goede doel Help ik heb een hondenleven.

De dames zitten sinds vanmorgen 8 uur tot vanavond 8 uur opgesloten in het Dierenasiel om geld in te zamelen. Je kunt ze live volgen via de webcam, chatten met ze en uiteraard ook doneren om de dames te steunen. Kijk op www.helpikhebeenhondenleven.nl voor meer informatie over doneren en de webcams.

Foto: Brigitte Nijman/Facebook

Lees ook:BN’ers laten zich opsluiten in asiel op dierendag
Lees ook:Live achter de schermen bij het Musical Awards Gala!
Lees ook:Langs de rode loper met Glamourblog.nl: TRON: Legacy
Lees ook:Brigitte Nijman getrouwd!
Lees ook:Froukje de Both in SM-kelder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>