Foto’s Maagd Maria in de Playboy


Het is een komen en gaan van naakte vrouwen de afgelopen week. Hadden we eerst Do, toen Doutzen en nu is er een rel om de Playboy met daarin de Heilige Maagd Maria. Ja, je leest het goed… Maria in de Playboy!

De Mexicaanse Playboy kwam onlangs in opspraak toen ze op de cover een schaars geklede maagd Maria afbeelden. De foto op de cover van de Mexicaanse Playboy waar het model als de heilige maagd Maria verkleed staat, viel verre van in de smaak. Het regende klachten op het kantoor van Playboy. Ondanks dat werden er wel meer dan 100.000 exemplaren verkocht van het bewuste nummer. Dat dan weer wel…


Het hoofdkantoor van Playboy in Chicago heeft in een verklaring laten weten de desbetreffende coverfoto af te keuren. De Mexicaanse Playboy daarentegen ontkent weer dat de afbeelding niet bewust een foto van van de maagd Maria betreft. Een vreemde ontkenning, aangezien op de foto een vrouw te zien in een traditionele Maria-pose. Daarbij stond op de cover de Playboy ook nog eens in het Spaans de tekst: ‘We houden van je, Maria’. Playboy heeft inmiddels zijn excuses gemaakt voor controversiële foto. Zie hier de gehele fotoreportage.

Lees ook:Jezus op de cover van Playboy (zie de foto!)
Lees ook:Elle van Rijn naakt op cover!
Lees ook:De Playboy-foto’s van Gooisch Meisje Pauline (zie foto’s!)
Lees ook:Gallyon van Vessem heeft Mexicaanse griep
Lees ook:Sanne Kraaijkamp in Playboy (zie foto!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>