Win het boek ‘Dossier Wilders’

Idioot of idool? Fascist of visionair? Hitler of Moeder Théresa? Grootste bedreiging van onze democratie of redder des vaderlands? Hoe men ook over Geert Wilders denkt, hij is zonder twijfel de meest besproken Nederlandse politicus van deze eeuw. Maar wie is hij nu werkelijk? Win het boek Dossier Wilders en misschien geeft het antwoord op deze vragen en meer…

Redacteur Chris Willemsen probeert het antwoord op die vraag voor de lezer te vergemakkelijken. Niet met diepgaande analyses, eenzijdige beschouwingen of andere wetenschappelijke studies. Maar door het weergeven van uitspraken die Wilders het afgelopen decennium over verschillende thema’s en personen deed. Hij haalde ze uit alle mogelijke media en plaatste ze in willekeurige volgorde van datum en onderwerp in dit DOSSIER WILDERS.

Of de lezer na zo’n 250 pagina’s en vele honderden Wilders-quotes nog steeds voor of nog steeds tegen hem is, of dat men zijn of haar mening over de PVV’er herziet? Geen idee, niet te voorspellen. Eén ding staat evenwel vast: de uitspraken van Wilders – gruwelijk of grappig, vals of vermakelijk – bewijzen dat hij geen kleurloze politicus is. En welk gevoel bij de lezer ook mag overheersen – ergernis of bewondering, afschuw of adoratie – aan dit bewaarboek zal hij of zij in elk geval veel leesplezier beleven.

DOSSIER WILDERS is verkrijgbaar vanaf 8 mei 2010. Wij geven deze week een aantal exemplaren weg! Om kans te maken op dit boek, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Uit welk land is de vrouw van Geert Wilders afkomstig?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Dossier Wilders. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze prijsvraag kan t/m 10 mei 2010.

Lees ook:Win het boek ‘Pumps in de Pits’ van Liselore Albers
Lees ook:Win het mooie fotoboek ‘Circus in Carré’
Lees ook:Win de DVD Mr Popper’s Penguins
Lees ook:Win het boek ‘Internetgodinnen’!
Lees ook:Geert Wilders als Michiel de Ruyter

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Win het boek ‘Dossier Wilders’

 1. Pingback: Tweets die vermelden Win het boek ‘Dossier Wilders’ | Glamour -- Topsy.com

 2. Rick

  Wanneer wordt de uitslag bekend gemaakt?

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Zodra we de boeken binnen hebben, krijgen de winnaars persoonlijk berichht. Wij hebben ze helaas nog niet ontvangen.

     /   Reply  / 
 3. Jules Vismale

  Voor hen die Wilders een levensgevaarlijke boef, racist, xenofoob, moslimhater e.d. vinden en het liefste zouden willen dat hij bij een eventueel bezoek naar Australië (en daar zal in het boek ‘Dossier Wilders’ echter nog niets over zijn vermeld) en daar ook blijft heb ik een interessante vraag. Mocht Wilders in Australië blijven: gaan jullie dan via Facebook een groot openbaar feest geven waarbij jullie allemaal moslimextremisten, radicale imams, autochtoonse en allochtoonse relschoppers, inbrekers, aanranders, oplichters en EU-leiders (die Nederland in een Europese provincie willen veranderen) daar uitnodigen? Jullie lijken dit soort lui (waar jullie zelden of nooit kritiek op leveren) schijnbaar hartstikke aardig te vinden en als zij jullie gaan bedreigen; willen jullie hen dan afkopen met brood, taart, zout, bloemen en alcoholvrije drank? De meeste mensen weten helaas amper meer wie hun werkelijke vijanden zijn en reken maar dat ik alle opgenoemde groeperingen 1000 x zo gevaarlijker vindt dan Wilders! Ik heb gezegd!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>