Agenda’s voor het goede doel

Enkele weken geleden besteedden we al aandacht aan Pien’s Planner van Pien van Lambaart, onze favoriete agenda voor 2011. Maar er zijn ook een aantal agenda’s op de markt gekomen, waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat, dus die willen we je ook zeker nog even laten zien. Het gaat om de Pink Ribbon Agenda 2011, waarvan een deel van de opbrengst (3 euro) naar de Stichting Pink Ribbon (borstkanker) gaat en de Kika Familie Agenda 2011, waarvan een deel van de opbrengst (2,51 euro) naar Kika (Stichting Kinderen Kankervrij) gaat.


Pink Ribbon

Een fijne, kleine felroze agenda. Handig formaatje voor in je tas. Binnenin uiteraard veel informatie over Pink Ribbon, maar ook handigheidjes zoala kledingmaattabellen, vakanties, to do listjes (pinks to do) en adressen.

Achterin nog een vakje waarin je losse briefjes, foto’s of wat dan ook, kunt doen. De agenda heeft een bladzijde-wijzer en een roze band om te sluiten. Voor onderweg een ideale agenda, vooral om zijn formaat.

De Pink Ribbon agenda is verkrijgbaar voor € 14,95 via de webshop van Pink Ribbon, bol.com en diverse winkels.

Kika

De Kika-agenda is een familie-agenda. Vooral de kinderen vinden deze agenda helemaal geweldig. Hij heeft dan ook een echte kinder-uitstraling. Een beertje op de voorzijde, een zacht berenvelletje als achterzijde, een bladzijde-legger met beertje er aan en binnenin is het ook een en al beer. De agenda is niet gebonden, maar heeft ringen. Onze ervaring is dat dat aan het eind van het jaar wat problemen op gaat leveren met bladzijdes die los gaan zitten.

Deze planner werkt met kleurtjes naast elkaar, voor elk persoon een kleurtje. Dat is wel even wennen als je gewend bent onder elkaar te schrijven in een agenda. Binnenin verder nog leuke weetjes voor kinderen, tips hoe je bijvoorbeeld een prinsessenfeest houdt en een kleurplaat. Kortom, echt wel bedoeld voor kinderen. Al vraag je je dan af wat zij moeten met een agenda voor de hele familie.

De KiKa agenda is vanaf medio oktober voor € 14,95 verkrijgbaar via www.kikaagenda.nl. Hier vindt u ook de overige verkooppunten.

Allebei ontzettend leuke agenda’s. Al is het maar voor het goede doel. Dus kopen die agenda’s, desnoods naast je reguliere agenda!

Lees ook:Pink Ribbon Magazine morgen in de winkel
Lees ook:Victoria Koblenko geeft Pink Ribbon-Agila weg
Lees ook:BN’ers achter de balie bij onze favoriete slagerij!
Lees ook:Pien van Lambaart komt met dé must-have agenda
Lees ook:Maak kans op Pien’s Planner!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>