Eric Kuster Metropolitan Luxery II

Eric Kuster en Piet Boon mogen wel de twee meest gevraagde interieurontwerpers van dit moment genoemd worden. Beide heren brengen de meest schitterend stylebooks uit. Eric Kuster mocht onder andere het interieur voor Wesley Sneijder en Yolanthe doen, maar was ook verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het interieur van Jimmy Woo en Suzy Wong. Hij bracht onlangs het boek Metropolitan Luxery II uit, waardoor er weer flink veel inspiratie opgedaan kan worden voor jouw eigen interieur…

Eric Kuster ontwerpt zijn interieurs met veel luxe en comfort, maar vooral een flinke dosis glamour. Niet verwonderlijk dat naast Wes en Yo ook andere bekende Nederlanders zoals Linda de Mol en Candy Dulfer hun huis onder handen lieten nemen door Kuster. In het boek vindt je spectaculaire foto’s van huizen, clubs en restaurants in Nederland, Marbella, Thailand en op Curaçao. Paul Barbera was verantwoordelijk voor de schitterende foto’s. Het boek ligt sinds november in de winkels en is onder andere verkrijgbaar bij bol.com

Lees ook:Eric Kuster opgepakt wegens rommelen met facturen
Lees ook:‘Prince vanmiddag het podium op met Candy Dulfer’
Lees ook:Candy Dulfer ging vreemd met voetballer!
Lees ook:Video: Bekende Nederlandse vrouwen aangekleed in Beat the Top Designer
Lees ook:Sheila E te gast bij Ladies of Soul!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>