It’s the end of the world, baby!

Campari lanceerde deze week de 13e editie van de Campari Kalender. De titel luidt: It’s the end of the world, baby! Hollywood actrice en supermodel Milla Jovovich is dit jaar het gezicht van de kalender. Topfotograaf Dimitri Daniloff creëerde met zijn mysterieuze foto’s een spectaculair einde van de wereld. En het resultaat mag er zijn!

Inspiratiebron voor de kalender van 2012 is een beroemde voorspelling uit de oude Mayacultuur. Op 21 december 2012 loopt de Mayakalender af en zal, naar verluidt, de wereld vergaan. It’s the end of the world, baby! is een positieve, energieke reactie op deze voorspelling. Campari maakt dan ook van deze gelegenheid gebruik om het leven op een creatieve manier te vieren. De van oorsprong Oekraïnse filmster Milla Jovovich schittert in een serie krachtige, inspirerende foto’s van rampen als woestijnvorming, oorkaangeweld en buitenaardse invasies. Met behulp van special effects weet topfotograaf Dimitri Daniloff deze apocalyptische scenario’s overtuigend in beeld te brengen.

De Campari Kalender, een jaarlijks terugkerend kunstwerk, is een van ‘s werelds beroemdste gelimiteerde kalenders. Sinds 2000 is deze eyecatcher een bron van genoegen voor Campari-liefhebbers over de hele wereld. De schitterende foto’s vormen een uitnodiging om het leven te vieren en memorabele momenten te creëren door samen het glas te heffen. Was de hoofdpersoon in 2011 bij hoge uitzondering een man – Benicio del Toro -, dit jaar is de focus traditiegetrouw op een vrouw gericht. De beeldschone, 35-jarige Milla Jovovich treedt in de voetsporen van sterren als Jessica Alba, Eva Mendes en Salma Hayek. De Campari Kalender is een luxe collector’s item, waarvan wereldwijd slechts 9.999 exemplaren worden verspreid.

Hou Glamourblog.nl in de gaten, want binnenkort zullen wij deze schitterende kalender weg gaan geven!

Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:Jessica Alba op Campari kalender
Lees ook:Pirelli Kalender 2009 (the making of)
Lees ook:Stewardessen uit de kleren voor het goede doel (zie video)
Lees ook:Cheryl Cole sexy in kalender fotoshoot

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “It’s the end of the world, baby!

  1. Pingback: Win een Limited Edition Campari kalender! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>