Win Piens Planner 2012 én een notitieboek!

Hij is er weer! Piens Planner 2012. Waren we vorig jaar al lyrisch over deze super handige agenda, nu is deze nog beter dan de eerste editie! Daarnaast komt Pien van Lambaart dit jaar ook nog eens met een mooi notitieboek in chique donkerblauw, die wij geweldig vinden om met de feestdagen weg te geven. Sterker nog, dat gaan wij ook doen… aan jullie! Je maakt namelijk deze week niet alleen kans op Pien’s Planner, maar ook op zo’n mooi notitieboek!

Wat is er veranderd aan de Planner? Allereerst is de Planner er nu in twee kleuren; roze en blauw. De maanden hebben een tabje gekregen, zodat ze makkelijker terug te vinden zijn. De enveloppen zitten op een betere plaats ingelijmd en er zijn er wat minder. Het losse adressenboekje is gebleven, maar er zit nu ook een handige verjaardagskalender in. Ook zit er een lusje aan de agenda voor een pennetje. Kortom, nog beter, nog handiger en onmisbaar voor elke bezige vrouw met thuiswonende kinderen!

Pien’s Planner is online te bestellen voor €19,95 via Koning Kado (geen verzendkosten). De planner én het notitieboek (€11,50) zijn verkrijgbaar via de website van Pien zelf.

WIN!
Wil jij kans maken op zo’n handige planner en een notitieboek? Geef dan het antwoord op de volgende vraag:

Aan wie werd de eerste Pien’s Planner vorig jaar uitgereikt?
(TIP: het antwoord vind je hier op Glamourblog.nl)

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Pien’s Planner 2012. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens en naar welke kleur je voorkeur uit gaat. Onder de goede inzendingen worden de agenda’s en notitieboeken verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht en ontvangen de agenda voor 1 december. Meedoen met deze winactie kan t/m 7 november 2011.

Lees ook:Maak kans op Pien’s Planner!
Lees ook:Chantal Janzen neemt eerste ‘Pien’s Planner’ in ontvangst
Lees ook:Agenda’s voor het goede doel
Lees ook:Win een Limited Edition Campari kalender!
Lees ook:Win de CD Bloomingdale 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>