Wie vind jij de meest charismatische vrouw?

Zou jij het maximale uit jezelf willen halen, maar weet je niet hoe je dat aan moet pakken? Dan heb je mazzel want daar is nu een boek voor ‘Charismatische Vrouw, hoe haal je het maximale uit jezelf’ van de auteurs Lizet van Triet & Lorraine Vesterink.

Het boek is geschreven om vrouwen tips te geven hoe zij meer kunnen stralen. Hiervoor hebben de auteurs van dit boek onder andere deskundigen geïnterviewd. Met dit boek kun je met acht eenvoudige stappen naar meer charisma in je leven gaan. Zo staan er tips in hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, hoe je financieel onafhankelijk kunt worden, hoe je meer ontspannen oogt en hoe je je stem het best kunt gebruiken. Ik vind het nu al goed klinken!!

Waarom dit boek er moest komen

De auteurs schreven dit boek omdat zij het vrouwen gunnen charismatischer te zijn. En dat blijkt nodig, want op dit moment kan de helft van de vrouwen niet zelfstandig rond komen. Daarnaast is in de media slechts één op de vijf vrouw. Dat komt doordat er te weinig vrouwelijke rolmodellen zijn. Die zijn nodig om vrouwen beter te laten presteren. Zo’n rolmodel straalt charisma uit.

Hoe meer charisma, hoe succesvoller en hoe beter zichtbaar. Dat is niet alleen voor vrouwen zelf belangrijk, maar ook voor hun omgeving, zowel privé als zakelijk. Om het boek uit te kunnen geven, startten de auteurs een crowdfundingscampagne. En het bleek dat er behoefte is, omdat ruim 130% is gefund.

Charismatest

Via charismatest.nl kunnen vrouwen hun eigen charisma testen. Ze krijgen tips aan welk aspect nog gewerkt kan worden. * Het boek ligt eind juli in de boekhandel en is al te bestellen via managementboek.nl.

Wie vind jij in Nederland de meest charismatische vrouw?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:Rob Peetoom haalt Paris Hilton naar Nederland
Lees ook:Win het boek ‘Internetgodinnen’!
Lees ook:Win ‘The Original Beauty Bible’ van Paula Begoun
Lees ook:De Beckhams intiem in de lift
Lees ook:Gordon laat tattoo zetten als boek 25.000 x verkocht wordt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>