Colofon

Algemeen
The lifestyles of the rich & (less) famous… wie is daar nu niet geinteresseerd in? Of wie weet ben je zelf rich enough om mooie hebbedingetjes te shoppen? Op Glamour.blog.nl nemen we je mee naar de mooiste lokaties, laten we je de meest schitterende wannahaves zien, kijken wat de sterren dragen op de vele parties, wat zij doen in het dagelijks leven en nog zo veel meer. De hoofdredactie van Glamour.blog.nl ligt in handen van Angel Mulder.

Wilt u een persbericht mailen, aandacht laten besteden aan uw producten, een uitnoding sturen voor onze glamour & society cam op uw party of om welke reden dan ook kontakt opnemen, stuur een e-mail naar [email protected]

Over de redactie
Angel Mulder
schreef onder meer voor Partyscene.nl, Fok.nl (2002-2005) en was oprichtster en hoofdredactrice van Vrouw.nl (2005-2008). Sinds januari 2008 is Angel werkzaam als freelancer voor diverse media, zowel als tekstschrijfster, fotografe als op het gebied van Public Relations. Zie voor meer informatie www.zijshopt.nl. Naast de hoofdredactie van Glamour.blog.nl voert ze ook de hoofdredactie op Musical.blog.nl.

Over Blog Online
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Aan het eind van 2008 waren er meer dan tachtig verschillende blogs. Gemiddeld trekt het netwerk maandelijks zo’n 2 miljoen bezoekers. Zie deze pagina voor meer info over Blog.nl

Adverteren?
Wilt u adverteren op Glamour.blog.nl of één van de andere themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.

Lees ook:Colofon
Lees ook:Glamourblog wint Award!
Lees ook:Glamour en Society Columnist(e) gezocht!
Lees ook:Glamour op de Musical Awards Nominatie-lunch
Lees ook:Bekend Nederland zingt mee met Disney-klassiekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>