Glamourblog.nl twittert live vanaf…


Ben jij ook één van die hip & happening mensen die een Twitter-account heeft? Mooi zo, want vanaf deze week zullen wij live verslag doen via Twitter. We starten vrijdagavond met de CD-presentatie van Van Velzen en zondag zullen we live verslag doen vanaf de Coiffure Awards, waarbij uiteraard veel BN’ers aanwezig zullen zijn.

Wil jij ons volgen via Twitter? Log in op je Twitter-account (of maak er een aan als je die nog niet hebt) en klik op de pagina http://twitter.com/glamourblog en volg ons! Naast de live verslagen mis je dan ook geen enkel item van Glamourblog.nl meer.

Lees ook:Volg Glamour.blog.nl op Twitter!
Lees ook:Live beelden vanaf het Televizier-ring Gala
Lees ook:Live achter de schermen bij het Musical Awards Gala!
Lees ook:Volg Glamourblog op Twitter, RT en maak kans op 5 DVD’s!
Lees ook:Win de CD box 100x Liefde!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>