Glamour en Society Columnist(e) gezocht!


Glamour.blog.nl zoekt een glamour & society columnist(e)! Het bezoekersaantal van Glamourblog.nl groeit fors en daarom zijn wij op zoek naar een columnist(e) om onze lezers nog meer vertier en ins & outs uit de wereld van de rich & (less) famous te bieden. Adem jij glitter & glamour? Volg jij de rich & (less) famous op de voet? Of kom je misschien zelf ook met regelmaat in deze kringen? Heb jij een uitgeproken mening over dat wereldje én kan je ook nog eens leuk en pittig schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lijkt het jou wat? Reageer dan snel via e-mail [email protected]. Motiveer waarom juist jij een plekje als vaste columnist op Glamourblog.nl zou moeten hebben en stuur een column mee over een actueel onderwerp van ca. 500-700 woorden. Neem voor voorbeelden eens een kijkje in de columns van onze huidige columnisten.

Helaas kunnen we je als columnist (nog) geen vaste vergoeding bieden, maar wij bieden je wel een leuke prominente plek op onze website voor een groot publiek. Glamourblog.nl wordt maandelijks door tussen de 200.000 en 400.000 unieke bezoekers bezocht. Een mooie gelegenheid om jezelf in de picture te zetten natuurlijk! En mochten jouw columns een groot publiek trekken, is een vergoeding na enige tijd zeker bespreekbaar. De periode van het verschijnen van je columns kan in overleg, maar wenselijk is minimaal 1 maal per maand. Reageren graag voor 23 april a.s.

Lees ook:Colofon
Lees ook:Glamourblog Widget op jouw site of hyve!
Lees ook:Glamourblog wint Award!
Lees ook:Columniste Patricia van Liemt nieuwe side-kick Jeroen van Inkel
Lees ook:TIP: Check Hotel.blog.nl !

Geen reacties // Reageer