TIP: Check Hotel.blog.nl !

Spiksplinternieuw op Blog.nl is Hotel.blog.nl. Op Glamour.blog.nl kon je al regelmatig lezen over mooie luxe hotels, maar Hotel.blog.nl brengt je nu dagelijks de leukste hotelnieuwtjes, reviews, kortingen en tips. Van 1 tot 7 sterren! Om de lancering te vieren, geven ze deze week ook nog eens hele leuke prijzen weg, dus meer dan de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. Klik hier.

Lees ook:1 Jaar Glamourblog! Win mooie prijzen!
Lees ook:Overnachten in een 7 sterren hotel
Lees ook:Win een Bad Alice pakket!
Lees ook:Hilton opent hotel in Bahrein
Lees ook:Vier feest met bubbels! Win een Soda-Club apparaat!

1 Reacties // Reageer

One thought on “TIP: Check Hotel.blog.nl !

  1. Herna

    Bedankt voor de tip, mooi blog!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>