Komkommertijd = Vakantietijd!


Zo, de hoogzomerweken zijn weer aangebroken en dat betekent voor een site als Glamourblog.nl steevast dat het komkommertijd is. We hebben alle rampen in glamourland dit jaar natuurlijk al gehad… Wat kan er nu nog gebeuren?

We namen in de afgelopen weken afscheid van onder meer David Carradine, Farrah Fawcett, Molly Sugden en natuurlijk The King of Pop, Michael Jackson… in en in  triest. Wat ook heel triest was, is de soap rond Volendam. We noemen een Jan Smit, Gerda Smit, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Wesley Sneijder, ene Liza en haar ex-man Wim Visscher. DRAMA’S! Vreemdgaan, nieuwe relaties, een leeggehaalde villa en wat al niet meer. Zelfs JP Balkenende sprak zich er over uit! Hoeveel erger kan het nog worden in de komende weken?

Bovendien zitten ook veel van onze lezers in deze weken met hun gat in het tropische zand. Daarom hebben wij als redactie van Glamourblog besloten de komende week even wat rustiger aan te doen en te genieten van de zon. Dus welke wereldster er de komende weken ook dood neer mag vallen, welk huis er dit keer leeggehaald gaat worden of wat er nu weer is gebeurd in Volendam, het zou zomaar kunnen zijn dat je dit nieuws nu eens niet als eerste leest op Glamourblog.nl. Uiteraard voorzien wij je wel dagelijks van een stukje leesvoer en is ook onze Glamourgirl er op 1 augustus met een nieuwe column, maar de echte actuele nieuwtjes zullen toch echt even moeten wachten. Er ontspruit zich vast wel weer een rel zodra wij terug keren op de redactie.

Dus, in de tussentijd: wees lief voor elkaar en geniet net als ons even van de zomer!

X

Lees ook:Is de familie Smit gek aan het worden?!
Lees ook:Video: Moeder Jan Smit doet een boekje open
Lees ook:Yolanthe en Jan Smit uit elkaar!
Lees ook:Gaat Yolanthe vreemd met Wesley Sneijder?
Lees ook:Ondertussen op Twitter…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>