Dave’s Column: Wat moeten we met Arie?


Geen topic zo hot als de nieuwe rel rond Arie Boomsma.
De man die wederom in onmin leeft met zijn broodheer de Evangelische Omroep.
De EO gaat zijn nieuwe programma wederom niet uitzenden en Arie is daardoor wederom hotter dan het H1N1 virus. Omdat Arie een paar maanden geleden stout was geweest en zichzelf, schamel gekleed, had laten fotograferen voor Linda kreeg hij al een reprimande van zijn werkgever, foei Arie, stout stout!

Dat strookte niet met de gedachtegang van de omroep van de heer. Nu was Arie zijn jongeheer niet eens te zien, dus de hele wereld vroeg zich af waarom al die commotie rond Arie er was uberhaupt. Maar na een paar verhelderende gesprekken met Arie en de evangelisten was alles weer crescendo en het programma “40 dagen zonder sex” werd alsnog uitgezonden. Arie bewoog zich heel jong tussen de comazuipers en de discosletjes en strikte enkelen van hen om mee te doen aan het oh zo gewaagde experiment: 40 dagen zonder sex. Arie ging zelfs persoonlijk thuis de dildo’s en genotsballen ophalen van de vrouwelijke kandidaten opdat zij zich niet stiekem thuis overgaven aan plastic lusten. Niets zo vermakelijk als Arie die in een EO-programma een dildo in zijn hand heeft; hij oogt er net zo gemakkelijk bij als Bonnie st Claire met een glas water! “40 dagen zonder sex” was als een soort “spuiten en slikken” maar dan zonder de vieze woorden, dolkomische televisie.

Maar wat moeten wij nu met die Arie?
Marco Borsato en Chris Zeegers moeten zich wel degelijk zorgen gaan maken dat zij hun “boy next door” status gaan kwijtraken. Arie is mooi, vriendelijk, een vriend van Linda, godvrezend, maagd, getatoeëerd, drinkt niet, rookt niet, is genuanceerd, Arie vloekt niet en inderdaad: Arie neukt ook niet! Arie is een soort “Ken” van Barbie, Arie is de “Ridge” van de Nederlandse omroepsoap, Arie is niet echt! Ik denk dat Arie ook niet in een bed slaapt, maar ‘s avonds gewoon terug gestopt wordt in zijn doos en je aanstaart door zo’n plastic ruitje. ‘s ochtendsvroeg weer een paar keer draaien aan de vleugelmoer op zijn rug en hup, Arie begint weer te prediken…

Ik denk echt niet dat er vrouwen zijn die ‘s avonds in bed zichzelf verlossen, al dan niet met EO-dildo, met Arie als woeste hengst op het netvlies. Arie is ruig, maar niet ruig. Arie is patat zonder mayonaise, Arie is een supersmoker, Arie is een vegetarische hamburger, Arie is een cocktail zonder alcohol! Tatoeages en een 4 dagen baard verhullen niet dat Arie gewoon een hele brave, saaie lul is die, net als Jan Peter, graag de dialoog zoekt.

Komop Arie, steek eens een peuk op, drink eens een Drambuie en ga dan nog eens in gesprek met de EO. Die baan ben je toch al kwijt, maar je kunt op zijn minst gaan in stijl. Ga eens op de foto terwijl je je tong in Paul de Leeuw steekt, dan heb je tenminste commotie met een echte reden!

Ik stel voor om Arie een maandje in de leer te doen bij Amy Winehouse.
Wedden dat we één van de meest gevraagde presentatoren aller tijden terug krijgen?
Arie presenteert “De Zwarte Cross”, Arie presenteert het programma “Vingeren doe je zo”… Pas dan geloof ik alle bombarie rond Arie!
En nu in je doos jij!

Dave

Over Dave:
Dave Heijnerman (41) begon zijn carriere in 1989 als plugger bij Dino Music en werkte daar o.a. samen met Rene Froger en Ruth Jacot. Samen met DJ Sven presenteerde hij het radioprogramma  ‘Sven & Dave’ op Radio 3 voor BNN. Later openden zij ook nog ‘Mediacafé Sven & Dave’. Hierna ging Dave bij de televisie werken als redacteur en regisseur en presenteerde een item in “Men’s Talk” en confronteerde later BN’ers met de roddels in de bladen in het programma ’Niets dan de waarheid’ bij Veronica. Daarna presenteerde Dave ook nog “De Reisleider” bij SBS 6. Op Glamourblog.nl schrijft Dave columns, waarin hij, zoals we gewend zijn van (Sven en) Dave, wederom geen blad voor de mond neemt. Lees hier alle columns van Dave voor Glamourblog.

Lees ook:Arie Boomsma morgen weer aan de slag
Lees ook:Dave’s Column: De boze Sint…
Lees ook:Dave’s Column: Sint Overkill
Lees ook:EO boos om naakte Arie Boomsma
Lees ook:Dave’s Column: Het Gooi…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dave’s Column: Wat moeten we met Arie?

  1. Jennie

    Zo denk ik er precies over. Arie heeft iets, maar wat? Het is een lopende, pratende Barbiepop (of Ken in dit geval) die alleen maar in het straatje van de EO praat. Kom eens echt op voor je mening en laat de EO stikken. Ik snap toch niet wat types als Arie Boomsma en Manuel Venderbos bij dat gezapige EO doen. Neem ontslag, beiden, nu!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>