Pure Tamara: In één klap…

Mark Rutte is 43 jaar. Niet getrouwd, geen relatie, geen nageslacht en volgens de meeste bronnen heteroseksueel. Hij is lang, heeft een slank postuur en is  zeker voor velen een aantrekkelijke man. Hij heeft een doctoraal in geschiedenis en is momenteel partijleider van de grootste partij van Nederland en heeft daarmee de beste kaarten in handen om Premier te worden.

Dat maakt Mark Rutte in één klap de meest begeerde vrijgezel van Europa. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij dat zelf nog niet helemaal door, maar mijn idee is dat het niet lang meer kan duren voordat de eerste deerne zichzelf komt aanbieden in het torentje…

De kansen voor Mark liggen vrij hoog aangezien Nicolas Sarkozy, die precies 1.20m hoog is, zelfs nog getrouwd was met Cécilia en in het bezit van een hele batterij kinderen, geen moeite had om topmodel Carla Bruni te scoren. Dat hij er vervolgens ook nog voor het complete Franse volk mee weg kwam, was misschien wel zijn grootste zege… Ik heb dus echt grote hoop voor onze eigen iets wat stijve Mark!!!

Gezien zijn vorige partner, heeft onze Mark een voorkeur voor het toch wat conservatieve type en dat wil ik hem bij deze zeer ernstig afraden. Mark wordt niet voor niets de eerste Liberale premier sinds de jaren 20, daar zal hij flink gebruik van kunnen maken. De afzichtelijke hoeden en mantelpakjes op prinsendag, de tuttige 5 centimeter lage hakjes en het zuinige make-up gebruik komen wat mij betreft tezamen met dit gevallen kabinet ten einde. Ik gun hem wel een topmodel, een mooie langbenige glamoureuze Hollywood-waardige schoonheid. Het liefste één die voor wereldvrede en het redden van de zeehondjes is…

Hopelijk heeft zij haar kast vol staan met Louboutins, Manolo Blahniks en een ware tassen collectie van Chanel en Hermés… Om haar pols draagt zij een hysterische met stenen ingezette klok en haar zonnebrillen zullen worden vergeleken met de WK plasmaschermen! Natuurlijk rijdt zij in een diamant zwarte Bentley met getinte ramen en 22 inch verchroomde velgen, die zij vakkundig door de PC Hooftstraat en de Cornelis Schuitstraat stuurt. Presidenten, Premiers en Koninklijke gasten zal zij ontvangen in niets dan Haute Couture designjurken.  Zij zal al het andere Nederlandse politieke getrut doen verbleken. Speciaal voor haar worden er nieuwe mannen aangenomen bij de Dienst Koninklijke Diplomatie Beveiliging. We gaan voor echte mooie mannen in mooie gesneden maatpakken…

Kandidaten zijn er ten over, maar hij zal wel direct een goede keuze moeten maken om haar de nodige elan te laten behouden, heen en weer hoppen van Babe naar Babe zal de uiteindelijke mevrouw Rutte geen glans geven… Doutzen Kroes is natuurlijk wonderschoon, maar zij blijft een nuchtere Friezin en dat is nu net wat we niet willen. Claudia Schiffer zou geweldig zijn, maar zij is reeds voorzien. Kim Feenstra is te jong en is hoogstwaarschijnlijk iets te hardhandig voor onze Mark. Dus we zullen verder over de grens moeten zoeken. Net als onze kroonprins. Willem Alexander heeft ook enorm zijn best gedaan en kwam zo met de knappe Maxima thuis.  Jammer dat we haar nooit meer lekker los zien gaan als op die beruchte film, maar ik blijf er bij: Maxima doet alle andere Royals ernstig verbleken.

Misschien is een echte Playmate uit de Playboy Mansion toch wel spannender! Daar zal Nederland van opschrikken… Holly Madison is nog vrijgezel en zij valt, gezien haar verleden, zeker op iemands karakter en niet op uiterlijk. Ik geloof direct dat Holly  voor wereldvrede en het redden van onze Wadde-diertjes is, dus dat zit wel goed. Verder vindt Holly ‘Everything Awesome’, dus zal Mark haar snel tevreden kunnen stellen, en ik ben er van overtuigd dat zij voor iedere gelegenheid een bijpassend pakje uit haar garderobe zal kunnen toveren. Ik zeg Holly voor First Lady

Ik zou het persoonlijk heel leuk vinden als Mark alle protocollen wat betreft een partner aan zijn laars zou willen lappen, gewoon om van het geijkte Prinsjesdag kledendracht af te wijken. Als alles goed gaat, is hij de komende vier jaar onze Premier. Dat is best wel lang zonder seks en een tripje langs onze roze buurt of door de Haagse straatjes wil ik hem in deze positie echt wel afraden, dus zal hij moeten gaan daten! En dat zal niet meevallen onder het oog van de wakende paparazzi…

Daarom deze boodschap: Beste meneer Rutte, ik vind dat u zich als aankomend premier goed moet kunnen voorbereiden op het premierschap. Zonder liefde, aandacht en seks zal u zeker minder goed presteren. Neemt u daarom het regeringstoestel, die is net gerenoveerd dus klaar voor gebruik,  naar de Strip in Las Vegas. Daar gaat u op zoek naar Holly Madison. U vindt haar waarschijnlijk op het podium van de Peepshow in een groot cocktail glas!
Ik weet zeker dat onze gastvrije en zeer ruimdenkende landgenoten haar met open armen zullen ontvangen. Succes Meneer Rutte!!!

Greetz,
Tamara

Over Tamara:
Tamara heeft als persoonsbeveiliger naast vele wereldsterren gestaan en de rode loper dus altijd vanuit een ander perspectief bekeken. Ongetwijfeld zal zij ons op Glamourblog trakteren op de avonturen die zij met de ‘Celebrities’ meemaakte. Tegenwoordig is zij druk met haar highclass evenementenbureau, waar zij haar kick haalt om het onmogelijke mogelijk te maken. Zij is een echte Daredevil en op haar motor geeft zij vele mannen het nakijken. Ze is gelukkig getrouwd en moeder van de 11-jarige Desi, het zonnetje in haar leven.
’The Borg’ zijn haar vriendinnen met wie zij vele VIP party’s beleeft.  Haar motto is:
 What Doesn’t Kill You Makes You Stronger… Lees alle columns van Tamara voor Glamourblog hier.

Lees ook:Rutte liet Blackberry in toiletpot vallen
Lees ook:Rutte zet Twitter in voor vragen bevolking
Lees ook:Bekend Nederland reageert op de verkiezingsuitslag
Lees ook:Te oud voor Hugh Hefner
Lees ook:Video: Tamara is Hollands Next Top Model

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Pure Tamara: In één klap…

 1. dani

  Jaaaah een soortof Maxima, maar dan iets minder protocol en ietsie meer Rock!!
  Verheug me al op wat ze zal dragen en de roddels…heerlijk toch een mevrouw Rutte a la Angie Salsenmente Valencia…hot(miss) weet van wanten (leidinggevende capaciteiten;)en vele internationale contacten…dat wordt smullen!!!

    /   Reply  / 
  1. sonja

   ja die Angie zal de boel eens even opschudden hier.
   En Rutte ook. Hij is er sympathiek, maar een beetje peper kan geen kwaad. Leuke Column! Goed in elkaar gezet en heel actueel!

     /   Reply  / 
 2. Mirjam

  Wat heb je dit weer vreselijk grappig geschreven! en daarnaast ben ik het ook helemaal met je eens!
  weg met die saaie, grijze muizen…. Glamour willen we..!! en het begin is er met onze Maxima..

  Holly is leuk, heel leuk.. al zou ik hem persoonlijk liever met Kendra zien ;-)
  Jammer dat zij al bezet is….

    /   Reply  / 
 3. Naima

  Rutte pfff 3x niks ..Maarre als hij toch een kansje wil maken doet hij er verstandig aan om je boodschap van harte te volgen en wie weet scoort hij nog eens !!! Kortom jouw column wederom erg smakelijk!
  xxx

    /   Reply  / 
 4. Nadia

  Luister.. ik vind dat Rutte een vrouw met een exotische achtergrond nodig heeft. Een Marokkaanse, Surinaamse of Poolse will do the trick! Maar dan wel zo een die hem zover krijgt dat hij integreert in haar cultuur haha..
  Hij moet gewoon deze zomer naar Marokko.
  En voordat ie het weet…

    /   Reply  / 
 5. Martha

  Misschien toch een nieuwe serie?
  “Minister zoekt vrouw”

  x

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Toevallig gaat BNN op zoek naar een vrouw voor Rutte!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>