Patricia’s Post: Glamour vs De president

Hij is single, normaal van postuur en is geboren op Valentijnsdag 1967. Ik schat hem in op Dior-Fharenheit-dragende man. Een klassieke geur, die hij al jaar en dag draagt. Ooit gekregen van zijn eerste vriendinnetje en omdat moeders het ook lekker vond ruiken, is hij het maar blijven dragen. Volgens Dior zijn dit dappere mannen, die vol in het leven staan en benieuwd zijn naar de toekomst. Precies wat een president beoogt, als je het mij vraagt. De frisse aroma’s van cederhout, viooltjes en muskaatnoot verdrijven binnenkort misschien de harde tonen van de Old Musk van Balkenende uit het torentje.

Geur doet wat mensen. Kijk bijvoorbeeld naar Monica Lewinski: De sigarenrook was de eerste duw richting een soort nostalgisch elektracomplex, maar het was de casual- en tikkeltje sportieve geur van Boss Bottled die uiteindelijk de presidentiële vlekken op haar blauwe jurkje veroorzaakte. Hillary droeg voor het I-did-not-had-a-sexual-relation-with-that-woman incident Intuition van Estee Lauder, maar stapte daarna over op Poison van Dior. En dat brengt me weer terug bij onze misschien wel toekomstige president.

Mark Rutte. Oké, misschien is het niet meteen een man waar je op je zwoelst Happy Birthday voor gaat zingen, maar als je dan toch denkbeeldig het bed met iemand uit de hedendaagse politiek moet delen, is Mark best te doen. Ik bedoel de titel ‘minister-president’ is best opwindend en het is per slot van rekening maar een gedachte spelletje. Macht erotiseert enorm.

Maar laten we onze landsgrenzen eens overgaan. Daar is het allemaal veel spannender. Neem bijvoorbeeld ex-president, nu premier Vladimir Poetin. Alleen de uitspraak van zijn naam al spreekt tot de verbeelding… rrrrrrr. Hij zou zo de nieuwe James Bond kunnen zijn: ‘From Russia with Love II’. Maar we kunnen het ook omdraaien. Arnold Schwarzenegger versloeg in 2003 bij een ‘Total Recall Election’ de democraat Gray Davis. We zullen het nooit weten, maar ik verdenk de Gouvernator ervan dat hij in een geheim achterkamertje de zin “You’re terminated, fucker!” zo maar eens heeft laten vallen. Ondanks zijn ijzeren imago denk ik dat hij zich ’s ochtends zijn hele lijf insmeert met de lijn van Biotherm Homme Force.

Oké, terug naar eigen land. Het zal er nog om gaan spannen wie de nieuwe minister- president gaat worden, maar als Mark Rutte het wordt dan heb ik een tip; stop met de parfum die je al jaar en dag draagt. Sterke vrouwen als Femke imponeer je niet meer met Dior Fharenheit. Ik zou kiezen voor Baldessarini van Hugo Boss because it “Seperates the men from the boys…”

Patricia van Liemt

Over Patricia:

Patricia van Liemt is 31 jaar en woont in Amsterdam. Ze is getrouwd met Pieter en heeft begin april 2010 een dochter, Maria, op de wereld gezet. Ze is DJ en heeft haar eigen programma bij Wild FM. Daar kun je haar elk weekend horen tussen 13u en 15u. Naast het schrijven van columns is ze bezig met het afronden van haar eerste roman.

Lees ook:Patricia’s Post: Glamour vs. De Dood
Lees ook:Columniste Patricia van Liemt nieuwe side-kick Jeroen van Inkel
Lees ook:Franz Ferdinand en Marion Cotillard voor Dior
Lees ook:Patricia’s Post: Glamour vs De Calorie
Lees ook:Patricia’s Post: Glamour vs WK

1 Reacties // Reageer

One thought on “Patricia’s Post: Glamour vs De president

  1. Pingback: Tweets die vermelden Patricia’s Post: Glamour vs De president | Glamour -- Topsy.com

  2. Irene

    Leuke column!!! Erg grappig geschreven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>