Sharon Schrijft: Spamalot in het eh… Nieuwe Luxor?

De afgelopen twee weken zijn voorbij gevlogen. Deze keer niet zo druk, maar dat was ook wel weer eens lekker. Ik had eindelijk weer eens tijd om goed na te denken over de nieuwe single en het extra lied dat we bij de single willen voegen. Ik kan er nog niet zoveel over zeggen, maar de mensen die me de laatste tijd hebben horen optreden hebben het tweede lied al gehoord… Het is een cover (dat kan ik al zeggen) van een lied dat bekend is gemaakt door een zangeres die ik heel erg goed vind en ik kan niet wachten om mijn versie daarvan op te nemen als tribute aan deze geweldige Nederlandse diva.  Waarschijnlijk kan ik over twee weken iets meer informatie over de liederen geven, maar voor nu is dit het wel

De komende twee weken moeten we knopen gaan doorhakken met betrekking tot de productie en dan weer de studio in. Ik vind het leuk, maar ook spannend, want je weet uiteindelijk nooit van te voren hoe de single wordt ontvangen en of mensen het leuk gaan vinden. En iedere keer leg je toch weer iets van jezelf in de muziek en dat maakt het soms ook wel eng, maar aan de andere kant is het ook geweldig als je leuke reacties krijgt. Dus ook deze keer moeten we het weer afwachten, maar ik kan jullie beloven dat ik gewoon weer mijn best ga doen en alles zal geven wat ik kan en ik hoop dat jullie het kunnen waarderen.

Gisteren hadden Gilbert en ik even een lekkere break. Even niet aan de single denken, maar heerlijk genieten tijdens de première van de musical Spamalot in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Ik vermeld het theater er even bij, want geloof het of niet, maar we hebben het gepresteerd om gisteren naar het “oude” Luxor theater te gaan. We letten allebei niet op en volgden blind de navigatie. Aangekomen kwam er een aardige beveiligingsman naar buiten die vroeg of we niet toevallig voor de première kwamen van Spamalot en toen legde hij ons uit dat we bij het verkeerde theater waren. Wij weer snel naar de auto en naar het nieuwe Luxor. Gelukkig waren we ruim op tijd in Rotterdam en kwamen we daardoor ook nog op tijd aan bij het nieuwe Luxor.

De musical was simpelweg briljant! Het is de makers en de cast gelukt om de grappen goed te vertalen naar Nederland en dat was te merken in de zaal. Dus zeker een aanrader!

Voor nu een heel goed weekend en tot over twee weken!

Liefs, Sharon

Meer over de première van de musical Spamalot lees je binnenkort bij onze collega’s van Musical.blog.nl!

Lees ook:Sharon Schrijft: Geven is zo leuk!
Lees ook:Discofever op de rode loper bij Saturday Night Fever
Lees ook:Bekend Nederland op groene loper voor Wicked (zie foto’s)
Lees ook:Sharon Schrijft: de nieuwe single…
Lees ook:Sharon Schrijft: A Walk down Memory Lane

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>