Sharon Schrijft: Passion en meer

Op zaterdag 16 april mocht ik zingen op een jubileum van een wel heel bijzonder koor. Koor ‘Holy Sound.’ Een koor wat al 40 jaar bestaat. Het begon als een jeugdkoor waar enthousiaste tieners met elkaar konden zingen en nu stonden er een stel enthousiaste veertigers/vijftigers die wel van een grapje houden en mij de slappe lach hebben bezorgd. Ik heb nog nooit tijdens een optreden de slappe lach gehad! Aan het eind van het concert stapte ik voor het laatst op het podium toen een van de koorleden iets zei in de trant van: “Oh, daar heb je d’r alweer…” Ik kwam niet meer bij! Het kwam zo onverwacht. Ach ja, zo zie je maar… voor alles is er een eerste keer
Vorige week donderdag werd de mini-musical de Passion op Ned3 uitgezonden. In de hoofdrollen: Sieb van der Ploeg als Jezus, Do als Maria en Thomas Bergen als Petrus. Ik had een van de bijrollen als ‘Petrus’ herkenner. Mijn TV acteer debuut!  Bekijk hier het fragment. Ik vond het erg leuk om te doen en hoop in de toekomst nog eens te acteren. En wat is Thomas toch een lieverd!

Terwijl ik dit blogje tik liggen er tientallen tissues op de grond en lig ik onder de dekens. Ondanks veel groente eten, sporten en goed voor me lijf zorgen ben ik toch aangestoken en ben ik verkouden… :s Soms kun je er gewoon niet omheen. Nu maar hopen dat het snel voorbij is want aanstaande zondag mag ik weer twee bijzondere dingen gaan meemaken en heb ik mijn stem hard nodig!

Zondag mag ik in het begin van de middag optreden tijdens de Miss Flevoland Verkiezing in Dronten… yes Dronten! Mijn voormalige ‘home-town.’  Hoe leuk is dat! Ik heb er onwijs veel zin in en ben ook benieuwd hoe de finalisten het gaan doen.

Daarna op naar Panama Amsterdam waar ik samen met voormalig finalisten van talentenjachten ga zingen met Jan Vayne. De steengoede pianist met lang blond haar Naast pop en jazz muziek zal ik voor het eerst in jaren weer een klassiek stuk zingen en wel van Mozart. Zo spannend!!
Ik laat jullie in mijn volgend blogje wel weten hoe het is gegaan. Tot over twee weken!

Liefs,
Sharon

Lees ook:Sharon Schrijft: A Walk down Memory Lane
Lees ook:Sharon Schrijft: Popstars zonder masker
Lees ook:Sharon Schrijft: Win kaarten voor mijn DVD opname!
Lees ook:Sharon Schrijft: Van X Factor naar Popstars…
Lees ook:Sharon Schrijft: Valentijn en meer…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sharon Schrijft: Passion en meer

  1. Robin

    Hallo Sharon, Ik kijk erg uit naar je eerste Nederlandstalige single.. ben benieuwd!

    Succes met alles!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>