Sharon Schrijft: Geven is zo leuk!

Op 15 mei organiseerde de Stichting Voor een ander een benefietconcert voor KiKa in Hotel Arena in Amsterdam. Samen met Alain Clark, Lange Frans, Jan Vayne, Maarten van Roozendaal & Paul de Munnik, Postman e.a. zetten wij ons speciaal die dag in voor KiKa. KiKa staat voor KinderenKankervrij en KiKa heeft als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek en bestrijding van kanker. De hele dag traden verschillende artiesten belangeloos op. Het is goed om iets voor je medemens te betekenen… geven is zo leuk!

17 mei was ik te gast bij Omroep Flevoland in het radioprogramma ‘de Goed Nieuws week’ met radiopresentator Leo Schouwenaar. Het was leuk weer bij Omroep Flevoland te komen. Hier heb ik in 2002 mijn allereerste radio interview gehad.  Ik werd door Omroep Flevoland geïnterviewd omdat ik voor het eerst deelnam aan het Flevolands songfestival (een regionale talentenjacht). Ik weet nog goed dat ik het interview later terug luisterde en merkte dat ik achter elke zin uit nervositeit giechelde en mijn stopwoord was ‘ja, inderdaad.’ Lekker dubbel Ik was achttien en had nog een hoop te leren!

Vorige week vrijdag ben ik voor een tweede keer naar de musical Spamalot geweest. Deze keer was het geen fancy première, maar ging ik gezellig met vrienden en familie naar Carré en mocht mijn galajurk in de kast blijven. Ook al had ik de musical al gezien, het is en blijft een briljant stuk. En wat is Linda Wagenmakers toch een geweldige zangeres! En naast dat, is het ook een schat van een vriendin

Het hoogtepunt van de afgelopen twee weken was wel dat ik eergisteren mijn eerste Nederlandstalige single heb opgenomen. En wat was dat vet! Ik had er al heel lang naar uit gekeken en nu mocht het dan toch eindelijk gebeuren. Samen met een geweldig team van mensen hebben we het lied opgenomen en ik zal je zeggen dat ik voor het eerst nerveus was. Nederlands zingen is zo anders dan Engels! Ik heb altijd in het Engels liedjes opgenomen en de klinkers in het Engels liggen heel anders in de mond dan onze Hollandse klanken. En dan onze prachtige ‘gggg’ hahaha. Die klinkt een stuk harder als je het in opname terug luistert. In het begin moest ik echt even zoeken naar de juiste techniek maar gelukkig heb ik het uiteindelijk gevonden Hierbij een fotootje van de muzikanten en mij.
Wanneer de single uitkomt hoor je binnenkort!

Tot over twee weken!

Liefs,
Sharon

Lees alle columns van Sharon hier.

Lees ook:Sharon Schrijft: A Walk down Memory Lane
Lees ook:Sharon Schrijft: Spamalot in het eh… Nieuwe Luxor?
Lees ook:Sharon Schrijft: Passion en meer
Lees ook:Sharon Schrijft: Kerst
Lees ook:Sharon Schrijft: Win kaarten voor mijn DVD opname!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>