Sharon Schrijft: Theaterconcert in Rotterdam

De afgelopen twee weken waren afwisselend druk met veel voorbereiding voor mijn theaterconcert maar het pinksterweekend sprong er toch echt uit en was heel bijzonder, stel je voor: zingen voor 4.000 enthousiaste en gillende tieners in een grote tent op het Opwekking festival in Biddinghuizen. Maar naast dat grootse heb ik samen met Jan Willem van Delft, mijn pianist, ook een heel klein intiem concert mogen geven voor zo’n 150 mensen in een overvol tentje op hetzelfde festival. Heel bijzonder om dat na elkaar te mogen doen. Beiden even leuk met hun eigen charmes.

Vorige week vrijdag was Gilbert jarig en dat betekende weer feest. Het begon al in de nacht van donderdag op vrijdag, want toen besloot mijn lieve man tot een spontaan “shoarma feest”. Dan vraag je je waarschijnlijk af wat dat is, nou tot vorige week wist ik het ook niet. Maar we gingen samen met zijn zussen, broer en vader om half één ‘s nachts shoarma eten. Lekker gezond En vrijdag kwamen familie en vrienden op bezoek en ik mocht een deel van mijn kookkunsten tentoonstellen.

Na alle verjaardagsdrukte was het tijd voor iets waar ik al heel lang naar uit heb gekeken. Want afgelopen zaterdag was het zover. Ik mocht mijn allereerste theaterconcert geven in Rotterdam. Het was altijd al een droom van mij om in het theater op te treden met mijn eigen programma. Ik heb de afgelopen jaren veel opgetreden – ook in theaters – maar meestal was ik dan onderdeel van een event en zong ik dan een half uur of iets korter of langer. En nu mocht ik zelf het ‘programma’ bepalen en een avondvullend concert geven. En dat was vet! En omdat het de eerste keer was natuurlijk ook heel erg spannend. Gelukkig hoefde ik niet accapella te zingen en werd ik ondersteund door een fantastische band ‘OnVibe’ die o.a. heeft gespeeld met Replay, Motown on tour en andere artiesten/concerten. Daarnaast werd ik vocaal ondersteund door drie goeie vocals en prachtmensen Rob, Anneke en Ebi.

Met liederen die ik tijdens X-Factor 2007 zong, songs van mijn tweede album Love will bring you home en nummers van Popstars maakten we een muzikale ‘Trip down memory lane.’ Zo kwamen o.a. ‘I will always love you’, ‘House for sale’ en ‘Alles is liefde’ van Bløf voorbij. We eindigden de avond met een set Nederlandstalige nummers. En juist die Nederlandstalige nummers waren voor mij heel bijzonder omdat dat de kant is die ik uit wil gaan. Ik kon het dan ook niet laten om voor het eerst mijn nieuwe Nederlandstalige single te laten horen: ‘Hier niet ver vandaan’. En wat voelde dat goed zeg! Ook de reacties van het publiek waren positief en dat is zeker niet onbelangrijk.

Het publiek was overigens fantastisch. Ze waren zo warm en enthousiast! Een aantal bekenden maar ook veel nieuwe fans waren van de partij. Het theaterconcert is zo goed bevallen dat we erover nadenken nog een aantal concerten te geven in andere delen van het land. Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen om een demo DVD op te nemen om te laten zien aan andere theaters en hopelijk boeken ze dan een avondje Dus wie weet komen we dan bij jou in de buurt!

Liefs,
Sharon

Lees ook:Sharon Schrijft: de single is opgenomen!
Lees ook:Sharon Schrijft: Kerst
Lees ook:Sharon Schrijft: Voor alles is een eerste keer
Lees ook:Sharon Schrijft: Van X Factor naar Popstars…
Lees ook:Sharon Schrijft: Geven is zo leuk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>