Sharon Schrijft: Win kaarten voor mijn DVD opname!

Afgelopen zondag was ik na lange tijd weer terug in het oude en vertrouwde Dronten. Ik mocht optreden tijdens een gospel evenement dat volgde op de Meerpaaldagen. Het was erg leuk om zoveel bekenden te zien. Verder was het de afgelopen twee weken rustig qua optredens en dat was maar goed ook, want dan kon ik goed voorbereiden op de DVD opname die steeds dichterbij komt, maar daarover later meer.

Morgen (zaterdag) mag ik overdag luisteren naar mijn man die als invaller zal meezingen met de groep Gospelflavor op het X-Noizz festival. Het X-Noizz Festival (FlevoFestival) is een (christelijk) muziekfestival waar bands uit binnen- en buitenland komen optreden. Een soort Lowlands maar dan ook met Gospelmusic. Bekende binnenlandse acts die optreden zijn o.a. Handsome Poets, Nikki Kerkhof (Idols), The Red17 (winnaar Rob Acda Award 2010/2011) e.a. Gisteren was zelfs Prinses Maxima aanwezig tijdens een workshop ‘Wijzer over geldzaken’. En in de avond mag ik ook meedoen met manlief en delen we het podium met Gospelflavor. Samen mogen we het programma van de Tabernakel tent afsluiten. Het wordt een leuk optreden met een mix van blackgospel, soul, pop en een vleugje rock. Dus ben je op Flevo en heb je om 23.00u niets te doen… be there!

Volgende week dinsdag ben ik uitgenodigd een lezing te geven in Delft. Een lezing geven?? Ja dat was mijn eerste reactie toen de aanvraag binnenkwam Daar denk je niet meteen aan bij mij. Ik zal dan ook een mix maken van praten en zingen want van alleen maar praten word ik nerveus. In mijn tienerjaren stotterde ik heel erg en de gedachte alleen al te moeten voorlezen in de klas vond ik verschrikkelijk. Ik hoopte dan altijd dat ik niet werd gevraagd :-p Gelukkig is dat nu wel anders want eenmaal op het podium moet je contact leggen met je publiek en dat gebeurt niet alleen zingend. En elk publiek is anders dus iedere keer weer voldoende uitdaging!

25 augustus komt steeds dichterbij en ik begin het steeds spannender te vinden. Op 25 augustus zal mijn allereerste DVD opname plaatsvinden en jij kan erbij zijn! De komende week kun je kaarten winnen voor mijn DVD opname. Dit wordt een klein en intiem optreden en er zijn geen kaarten te koop, maar door mijn facebook pagina te ‘like-en’ kan je 2 kaartjes winnen. Aanstaande maandag zullen we onder alle likes 10 maal 2 kaarten verloten. Dus als wil je erbij zijn? Ga dan naar mijn facebook pagina.

Twee weken geleden heb ik beloofd te vertellen wat mijn man en ik in El Salvador gaan doen. Mijn man (Gilbert) is ambassadeur van de kind-sponsor organisatie Compassion. Ieder jaar neemt de organisatie een paar van haar ambassadeurs mee naar de gebieden waar ze actief zijn zodat de ambassadeurs met eigen ogen kunnen zien wat Compassion in een gebied doet. Compassion is werkzaam in 26 verschillende landen. Via Compassion worden er nu ruim 1,2 miljoen kinderen gesponsord. Gilbert en andere ambassadeurs gaan in september naar El Salvador en ik mag ook mee Eenmaal daar zullen we verschillende projecten bezoeken en muziek workshops geven aan de kinderen. Ik heb er ontzettend veel zin in en ben benieuwd wat we allemaal te zien krijgen.

Over twee weken vertel ik over het tweede deel van onze reis want dat voert ons ergens anders heen…

Liefs,
Sharon

Lees ook:Sharon Schrijft: vakantie- en huwelijksperikelen
Lees ook:Sharon Schrijft: Eerste Gospel album komt eraan!
Lees ook:Sharon Schrijft: Koukleum
Lees ook:Sharon Schrijft: BUENOS DIAS EL SALVADOR!
Lees ook:Sharon Schrijft: Waikiki, here we come!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>