Sharon Schrijft: Waikiki, here we come!

Op 25 augustus had ik mijn allereerste live DVD opname. Weer een droom die uitkwam! Nu heb ik eindelijk een professionele registratie van mijn eigen concert. Er zijn wel veel live registraties van optredens van mij tijdens X-Factor ’07, Popstars ’11 en kleine en grote concerten maar daar heb ik of de rechten niet van of de kwaliteit is niet optimaal. Dus werd het tijd zelf iets op te nemen…

En dat was vet! Samen met de band On-vibe, drie backingvocals en gezellig publiek wat bestond uit familie, fans en vrienden, werd het een onvergetelijke avond. Anders dan bij een normaal concert konden we tussen de nummers door stoppen en een lied herhalen als er iets niet goed ging. En dat was relaxed!  Tekst foutje? Geen probleem, doen we gewoon even opnieuw. Heeeeeeerlijk! Ik ben heel benieuwd hoe de uiteindelijke beelden zullen zijn en kan niet wachten op het eindresultaat. En natuurlijk zal ik dan ook wat laten zien.

Maar nu eerst… vakantie! Of nou ja, bijna dan. Nog twee nachtjes slapen en dan hebben manlief en ik ook eindelijk vakantie. In mijn vorige blog heb ik verteld over het eerste deel van onze reis die ons voert naar El Salvador voor de kind-sponsororganisatie Compassion. Over het tweede deel van de reis zou ik in mijn volgende blog vertellen… Hawaii!! Yep, we gaan ook nog naar Hawaii.  Hier enkel zon, zee, strand, eten, winkelen en…surfen! Ik heb nog nooit op een surfplank gestaan maar de kans om te surfen in Hawaii aan me voorbij laten gaan? Echt niet!

Over twee weekjes komt er een blogje vanuit Waikiki! Tot dan!

Liefs,
Sharon

Lees ook:Sharon Schrijft: vakantie- en huwelijksperikelen
Lees ook:Robbie Williams post foto vanuit ziekbed
Lees ook:Take That concert geannuleerd door voedselvergiftiging Robbie
Lees ook:Sharon Schrijft: Dromen komen uit
Lees ook:Apple presenteert de iPad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>