Sharon Schrijft: Koukleum

Spreuk: Is oktober warm en fijn, het zal een scherpe winter zijn, maar is het nat en koel, ‘t is van een zachte winter een voorgevoel!
De eerste twee weken van oktober waren heerlijk warm Wat een fijne overgang was dat van Hawai’i naar Holland. Het was bizar buiten te lopen in mijn zomerjurk en te BBQ-en op 1 oktober. Maar afgelopen week veranderde alles.

Ik was even vergeten hoe 12 graden celcius aanvoelt :p Meer aansporing heb ik niet nodig om mijn winterjas weer uit de kast te trekken. Ik ben een echte koukleum. Mijn huidige winterjas is zo’n ‘sjieke’ mantel die prachtig is alleen niet echt heel erg warm. Toen ik de vorige winter naast mijn man Gilbert liep op een koude dag en hij zijn capuchon opdeed (met zo’n nep bont rand) en er vervolgens uitzag als een Eskimo was ik zowaar jaloers. Om ervoor te zorgen dat ik Gilbert dit jaar niet nog eens  ga vermoeien met mijn geklaag, ga ik op zoek naar een nieuwe winterjas!

En wat een keus is er! volgens de mode critics online is er van alles mogelijk in het winterseizoen 2011/2012. Zo is de lange mantel in (dat valt voor mij af natuurlijk), leren jassen, doorgestikte jassen met bont (nep), en parka’s hot. Als ik denk aan lekker warm zijn van de winter dan spreekt zo’n (doorgestikte) jas met zo’n bontkraag mij wel aan Na een paar uur winkelen en diverse jassen passen vind ik een super mooie jas van Moscow. Ja, daar kom ik de winter wel mee door denk ik zo. Eenmaal thuis google ik de jas om het aan Gilbert te laten zien en lees ik over echt bont… echt bont? Dat is toch allang niet meer van deze tijd? Dat is toch al jaren not done? Ik dacht dat alle bont inmiddels wel uit de markt is. Ik balen. Want die jas is hardstikke mooi en ja het bont zat ook heel lekker. Maar nu ik eenmaal weet dat het hier niet om fake fur gaat, laat ik deze jas toch aan mij voorbij gaan…

Ik verder googlen en ontdek ik dat de meeste leuke jassen met bontrand allemaal van de wasbeertjes komen! Mijn zoektocht naar een leuke, warme en diervriendelijke jas continues…

Hopelijk heb ik over twee weken goed nieuws

Liefs,

Lees ook:Sharon Schrijft: Concerts & Shopping
Lees ook:Sharon Schrijft: Win kaarten voor mijn DVD opname!
Lees ook:Actie tegen bont op de PC Hooftstraat
Lees ook:Sharon Schrijft: Theaterconcert in Rotterdam
Lees ook:Win Dove producten en kaarten voor het ‘All You Need is Love’ concert!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>