Sharon Schrijft: Christmas & Family

Vorige week zaterdag mochten Gilbert en ik op uitnodiging van Henkjan en Petra Smits plaatsnemen aan een van de tafels tijdens het Sharing Succes Benefiet Gala diner in Huis ter Duin. Het was een avond vol glitter en glamour, fantastisch eten (7 gangen diner bereid door verschillende sterren chefs) en prachtige optredens van Dean Saunders, Sandy Kandau en Rob de Nijs.

Ik heb genoten van Rob de Nijs, wat kan die man zingen! En zijn uitstraling is zo innemend. Ik vond het een eer het podium te delen met zo’n ras artiest. Verder was het ook erg leuk om Addy van den Krommenacker te ontmoeten. De avond stond overigens in het teken van het Liliane Fonds. Sharing Succes heeft als doel ondernemers de gelegenheid te geven goede doelen te ondersteunen die door hun worden gecontroleerd. De mensen konden tijdens het diner bieden op verschillende kunstwerken en verder konden bezoekers een project financieel ondersteunen. De opbrengst van de avond ging volledig naar het Liliane Fonds. Iedere artiest, presentator, chefkok en zelfs de locatie en al het personeel had zich belangeloos ingezet. De kosten waren daardoor NIHIL en daardoor kon de gehele opbrengst (ruim 500.000 euro) volledig naar het Liliane fonds gaan. Daar kunnen een hoop gehandicapte kinderen mee worden geholpen.

Een ander leuk nieuwtje is dat ons kerstalbum ‘Family and Christmas’ af is! Aanvankelijk wilden we het album alleen tijdens de Kersttour verkopen maar na veel verzoeken of het album ook ergens anders te koop zal zijn zijn we aan het onderzoeken of we dit kunnen realiseren. Heb je interesse mail dan naar [email protected] o.v.v. ‘Kerstalbum’ en dan houden we je op hoogte als er meer bekend is. En sinds afgelopen week is een van de nummers van het album (Silent Night) via “Pay with a tweet” gratis te downloaden. Kijk anders even snel op mijn Kersttour pagina om te weten hoe jij het nummer kan downloaden.

Aanstaande maandag vliegen Gilbert en ik naar Kaapstad voor het World Aids Day Gala op 1 december. Ik heb onwijs veel zin in het concert en de zon :-p Dit jaar zal Gilbert ook zingen dus het wordt voor ons beiden spannend. Rode en zwarte gala jurken inpakken en vliegen maar! Keep you posted…

Tot snel en liefs,
Sharon

Lees ook:Sharon Schrijft: Merrrrry Christmas!
Lees ook:Sharon Schrijft: Concerts & Shopping
Lees ook:Sharon Schrijft: Klassiek
Lees ook:Sharon Schrijft: Reizen met kinderen
Lees ook:Sharon Schrijft: Popstars zonder masker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>