Christian’s Column: Gaat het weer een beetje, Meneer Looman?

‘Gaat het weer een beetje… meneer Looman?

Velen kennen allemaal nog wel deze slogan van het tv-programma ‘Glamourland’ van Gert Jan Droge. Het programma ging over feesten en partijen die er waren en waar een verslag van gemaakt werd. Nou de afgelopen twee weken waren vol met leuke events en uiteraard drukke werkzaamheden. Dan komen die bekende woorden die altijd aan het einde van het programma werden gesproken weleens boven; ‘Gaat het weer een beetje, meneer Droge?’.

Net terug van de CD Presentatie van Roxanne en Andre jr Hazes bedacht ik me dat er alweer twee weken om zijn en het dus weer tijd is voor mijn column op Glamourblog. De CD ‘Samen Solo’ van Dre en Roxanne is overigens weer een verzameling van bekende werken van hun vader Andre en is weer een topalbum geworden. Bovendien zijn het schatten van mensen dus ik gun ze met deze CD weer alle succes. Leuk om tijdens de lancering even bij te praten met Maik de Boer en Rossana en Patrick Kluivert.

Maar zoals gezegd afgelopen twee weken waren druk met feesten en partijen. Ik bedacht me van de week dat een twee wekelijkse column dan eigenlijk te weinig ruimte biedt, maar ik ga mijn best doen een leuke impressie te geven. Vorige week zaterdag was het helemaal hectisch en rennen en vliegen. Van een verjaardag bij Nijmegen, naar een b-day in Oisterwijk en wel die van Geert Hoes. Hij vond het tijd om eens een leuk feest te geven. Naast zijn 29ste verjaardag vierde hij ook het feit dat hij inmiddels alweer 12 jaar in het vak zit. En een leuke party was het. Op de terugweg nog een verjaardagsstop gemaakt in Rotterdam dus heel het land gehad die dag. Maar allemaal leuk.

Ook deze weken stonden nog een paar modeshows op het programma; die van Jos Raak en Stephan Badal. Jos showde zoals gebruikelijk in de Westergasfabriek en weer vele bekende Nederlanders woonden de show bij. Zo spotte ik onder andere Mari van der Ven, Wendy van Dijk, Ben Saunders, Tatjana en Patty Brard. De show zelf wordt vaak door bekende modellen gelopen zoals Quinty Trustfull, Birget Schuurman en Kim Feenstra. Yes-R zorgde voor een spectaculaire opening tijdens een sexy show. Het had wel een beetje weg van Victoria Secrets (een beetje dan…) en Do zorgde voor muzikale omlijsting van een andere collectie. De show van Stephan Badal vond plaats in Antwerpen op een prachtige locatie; congrescentrum Elzenveld. Wat een bezienswaardigheid. Ook zijn show was zeer de moeite waard. Daarnaast was de gehele avond perfect verzorgd. Na de show werd iedereen getrakteerd op een dinerbuffet.  Ongekende luxe.

De première van Cirque du Soleil is altijd een feest! Wat een kunst is dat toch wat die mensen keer op weer brengen. Adembenemende acts, humoristische intermezzo’s. En dat vindt bekend Nederland ook want werkelijk alles en iedereen was aanwezig. De show ‘Corteo’ die nu draait in Amsterdam is wederom zeer de moeite waard. De komende maanden staat de Cirque du Soleil-tent opgeslagen bij de Amsterdam Arena dus als je de mogelijkheid hebt, het is een echte aanrader!

Maar er werd natuurlijk niet alleen gefeest, er werd ook nog gewerkt. (Al is het bezoeken van dit soort events voor mij ook werken, netwerken wel te verstaan). Zo ben ik erg druk met de opening van de nieuwe beautyzaak B-Fashionable die op maandag 23 april officieel opent. Het wordt een besloten feest. Maar als je de pagina van B-Fashionable op facebook ‘liked’ maak je kans om met een introducé deze opening bij te wonen. Dus ga snel naar B-Fashionable op facebook en wie weet ben jij bij de feestelijke opening waar uiteraard ook vele bekende Nederlanders aanwezig zullen zijn. Verder heb ik met een van de artiesten die ik vertegenwoordig, INB, een leuk en goed gesprek gevoerd op het kantoor bij Ali-B. Leuk om te zien hoe daar rappers als Negativ en Keizer in en uit lopen. De komende tijd ga ik me dus eens verdiepen in het groeten en gedag zeggen zoals rappers doen. Dat ziet er namelijk veel interessanter uit dan gewoon een hand geven… En zo lopen er nog wat nieuwe leuke dingen, maar daar kan ik nu nog niet echt over uitweiden dus ik zou zeggen hou de column in de gaten want zodra ik er meer over kwijt kan meld ik het uiteraard. Of volg me op twitter.com/chrislooman dan ben je als eerste op de hoogte.

Tot over twee weken!
Chris

Lees alle columns van Christian Looman hier

Lees ook:Christian’s Column: Time flies when you are having fun…
Lees ook:Christian’s Column: de week van de Fashionshows
Lees ook:Christian’s Column: Back on track!
Lees ook:Christian’s Column: Life After Football en meer
Lees ook:Sharon Schrijft: Spamalot in het eh… Nieuwe Luxor?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>