Sharon Schrijft: Eerste Gospel album komt eraan!

Afgelopen Koninginnedag was ik een keertje niet op een podium te vinden, maar in een winkelcentrum in Oberhausen (Duitsland). Samen met Gilbert en mijn schoonouders en schoonzus. Het was super gezellig, maar achteraf had ik wel te doen met mijn schoonvader en Gilbert. Over de hele dag genomen zaten ze meer op een bankje te wachten met tassen dan dat ze lekker zelf aan het shoppen waren. En ze zagen er best schattig uit op een bankje En als je denkt dat het aantal tassen op de foto wel meeviel dan kan ik je nu al zeggen dat er genoeg tassen buiten beeld zijn

Mei is een drukke en spannende maand. Deze maand zal ik mijn eerste Gospel album opnemen. Ik heb in de afgelopen vijf jaar na X-Factor twee pop albums uitgebracht en dat was te gek. Mooie liedjes die zeker bij mij pasten maar wat ik heb gemerkt is dat ik bij mijn live optredens vaak nummers zing die niet op een van deze albums staan. Dus het werd tijd voor een update. De afgelopen jaren heb ik naast optredens tijdens bedrijfsfeesten, bruiloften en festivals ook veel Gospel optredens gedaan zowel solo als in combinatie met koren en/of orkesten. Dat was erg gaaf om te doen en laat ik daar nou veel ‘juweeltjes’ zijn tegengekomen Liedjes als ‘Als het leven soms pijn doet’ (Reni en Elisa Krijgsman), de klassieker Amazing Grace en You raise me up (bekend van Josh Groban) e.a. zijn mij altijd bij gebleven en deze zing ik live nog regelmatig. Deze en meer songs zullen op mijn nieuwe album:” Amazing Grace” te horen zijn. Eind  juni zal het album uitkomen en dan zullen er ook een aantal presentatie concerten zijn. Nieuwsgierig geworden? Bestel hem dan nu (tijdelijk) voor 10 euro (i.p.v. 15 euro) via www.sharonkips.nl.

Naast de album opname komt de Classical Evening met Jan Vayne en Arjan Versluis ook steeds dichterbij. Het oefenen gaat goed, nu nog de uitvoering! Ik kan niet wachten Naast Jan Vayne en Arjan Versluis zal jongerenkoor ShirEl ook meedoen aan dit concert. En als je nu denkt dat klassiek ouderwets is en saai, dan kan ik je verzekeren dat dit concert alles behalve saai zal zijn. Een paar weken geleden mocht ik nog optreden met Jan Vayne en optreden met hem is per definitie niet saai. Voor kaarten en meer info (zie ook mijn vorige blog) www.aclassicalevening.nl.

Dan nog een laatste nieuwtje. Afgelopen week werd ik benaderd door een organisatie die een top actie (Support and Play) is begonnen. Het doel is simpelweg om 500 kinderen de kans te geven om te kunnen sporten. Dit klinkt zo voor de hand liggend, maar jammer genoeg is het niet voor alle kinderen zo normaal dat je kan sporten en spelen. Met deze actie proberen ze het wel voor elkaar te krijgen om het in ieder geval voor deze 500 kids mogelijk te maken. Ze doen dit door supporters armbandjes te verkopen. Deze armbandjes worden volgens het fair-trade principe in Zuid Afrika gemaakt. En aangezien deze zomer een sport zomer bij uitstek is met het naderend EK en de Olympische Spelen kan je met deze bandjes op een verantwoorde manier laten zien dat je achter onze sporters staat en je werkt mee om 500 kinderen een kans te geven om ook te genieten van sport en spel.  Meer informatie: www.supportandplay.nl.

Dat was het wel weer voor deze keer. Tot over twee weken!

Liefs,

Sharon

Lees ook:Sharon Schrijft: Klassiek
Lees ook:Kerst met… Jan Smit
Lees ook:Sharon Schrijft: Kerst
Lees ook:Sharon Schrijft: Win kaarten voor mijn DVD opname!
Lees ook:Sharon Schrijft: Zuid Afrika

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>