Backstage: Achter de schermen bij Glamourblog.nl

Hai allemaal,

De afgelopen weken heb ik het gevoel alsof ik in mijn koffer geleefd heb. Ik had mijn koffer nog niet uitgepakt of ik kon hem alweer inpakken voor de volgende trip naar het buitenland. Zoals ik in mijn vorige dagboek al liet weten stond Wenen, Londen en Berlijn op het programma en dat in drie weken tijd. Maar goed, daardoor heb ik wel weer veel te laten zien in mijn foto-dagboek, dus laat ik maar snel van start gaan. Bedankt trouwens voor alle leuke reacties die ik via de mail en twitter mocht ontvangen op mijn dagboek. Ik moet er nog wel enorm aan wennen om alles in het openbaar te gooien, maar blijkbaar wordt het erg gewaardeerd.

Eind april vloog ik dus naar Wenen voor de introductie van de Mazda CX-5. Over deze auto kon je gisteren al lezen op Glamourblog.nl. Het was schitterend weer in tegenstelling tot Nederland, dus ik heb er erg van genoten. Met de CX-5 ook nog in de buurt van Wenen rondgereden, dus genoeg moois om te zien. Ik was op 24 april in Wenen jarig, dus werd door Mazda ook nog eens verrast met een heerlijke taart. Ondanks dat ik moest werken voelde ik me daardoor toch een beetje jarig…

Het was een gezellig tripje met mede-journalisten van onder meer Elegance en Esquire. Altijd weer leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

Nog maar net terug uit Wenen werd ik de volgende dag opgehaald door Rob Kamphues om wat Time for Mii te ervaren. Ik had geen idee wat de bedoeling was, dus werd ook een beetje overvallen toen hij met draaiende camera en al voor de deur stond. Maar het was een erg gezellige ochtend en misschien heb je het filmpje er van ook al bekeken? Zo niet, kijk hier (of hier voor de korte versie, maar die vind ik persoonlijk minder leuk).
Ik lijk even middenin de auto’s te zitten, want de dag er na moest ik bij Hyundai een Veloster ophalen om een paar dagen proef te rijden.


Het eerste weekend van mei zat ik in Londen om de musical Wicked te bezoeken. Natuurlijk ook meteen nog even gewinkeld, maar uiteindelijk niets gekocht. Wat een geweldige stad blijft dat toch! Ik voel me daar altijd meteen thuis. Het hotel waar we zaten (het Double Tree by Hilton Tower of Londen) was echt heerlijk. Het is een aanrader om daar even in de Skylounge een drankje te doen (niet al te goedkoop trouwens, een wit wijntje kost 7,50 pond) en te genieten van het uitzicht over de stad. Helaas was het weer wat minder, een beetje hetzelfde als hier de afgelopen weken, maar dat mocht de pret niet drukken. En wat superleuk om Wicked nu eens te zien met de Londense cast. Een aanrader om eens zo’n musicaltripje naar Londen te boeken!


Eind vorige week zat ik op uitnodiging van Leica Nederland in Berlijn. Daar werd, naast onder meer de Leica M Monochrom en de Leica X2, een limited edition Hermes camera gepresenteerd. Wat een schitterende camera! Helaas niet toereikend voor mijn budget (20.000 of 40.000 euro), maar ik ben in de afgelopen dagen toch wel een beetje Leica fan geworden. De X2 staat al op mijn verlanglijstje. Dat wordt sparen dus!

Wat een geweldige stad is Berlijn trouwens. Ik was er vreemd genoeg nog nooit geweest en ik ga ook zeker nog eens terug om te shoppen en meer van de stad te zien. In Berlijn was het vrijdag overigens maar liefst 31 graden! Waar blijft die zomer in Nederland?


Komende weken lijken rustig te worden en er staan op dit moment in ieder geval nog geen reisjes naar het buitenland in de planning, dus ik hoop dat ik jullie in mijn volgende dagboek nog wat leuks te vertellen heb. Maar ik kan me bijna niet voorstellen dat het écht rustig wordt want er is hier altijd wel wat gaande, dus dat zal vast wel… Tot dan maar weer!

Liefs,
Angel

PS Je kunt me ook volgen via Twitter: @AngelMulder voor nog meer achter de schermen weetjes en belevenissen. Glamourblog.nl heeft ook een Twitter-account: @Glamourblog. Lees al mijn foto-dagboeken hier.

 

Lees ook:Backstage: Achter de Schermen bij Glamourblog
Lees ook:Backstage: Achter de Schermen bij Glamourblog
Lees ook:Leica camera voor recordbedrag verkocht
Lees ook:Jonathan Ive ontwerpt Leica voor het goede doel
Lees ook:Seal loves Leica en Leica loves Seal

1 Reacties // Reageer

One thought on “Backstage: Achter de schermen bij Glamourblog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>