Christian’s Column: Life After Football en meer

Door de rare afgelopen weken met onder andere Pinksteren is de column er even bij in geschoten, maar hier is ie dan weer. Niet dat ik niet voldoende mee heb gemaakt om met jullie te delen, maar het waren van die rare dagen en ook nog eens ontzettend lekker weer dat weekend dat ik er ook even heerlijk van heb genoten. Mijn motto is altijd pakken wat je pakken kan op weergebied want zoals we inmiddels ook weer hebben gemerkt; het mooie weer kan zo weer voorbij zijn.

Maar afgelopen weken bestonden voornamelijk uit veel zakelijke afspraken die gelukkig ook hebben geleid tot leuke opdrachten. Zo ga ik gezamenlijk met Beachclub Vroeger en Corendon Vliegvakanties een netwerkborrel organiseren die terug gaat naar de roots. Tegenwoordig ontaarden netwerkborrels vaak in een groot feest waardoor van netwerken vaak maar weinig terecht komt. Doordat ook iedereen nog eens een kaartje kan kopen heb je ook te maken met het feit dat je vaak niet eens tot zaken komt, omdat degene met wie je praat vaak weer moet afstemmen met een andere collega of verantwoordelijke manager. Daar willen we nu wat aan doen en we zijn dus druk met de organisatie van een netwerkborrel waar uitsluitend beslissingsbevoegde mensen aanwezig zullen zijn. Leuk dus. Daarnaast ga ik weer een mooi bedrijfsfeest en een lifestyle event organiseren. Leuke dingen in het vooruitzicht dus.

Verder komt de dag ook dichtbij dat voormalig topmodel en acteur Tyson Beckford naar Nederland komt om het event Bellavista Club in Rotterdam te ‘hosten’. Tyson was natuurlijk bekend als het gezicht van Ralph Lauren, maar kreeg ook grote bekendheid door zijn rol in de videoclips van Toni Braxton (o.a. Unbreak my heart) en Britner Spears (Toxic). Een melding dat Tyson naar Nederland komt levert vele leuke reacties op dus we bekijken ook of we nog aan meet & greet kunnen organiseren buiten zijn aanwezigheid op Bellavista Club op 7 juli aanstaande om. Gedurende zijn verblijf in Nederland zijn wij gevraagd om zijn PR en publiciteit te verzorgen en ik moet zeggen dat ik daar best trots op ben dat internationale sterren zoals Tyson, maar ook een paar weken geleden Lorenzo Lamas, de weg naar mij weten te vinden.

Voor Ron Link verzorgen wij al geruime tijd de zakelijke belangen. Ron, die met name grote bekendheid kreeg door zijn rol als Tarzan in de gelijknamige musical van Joop van den Ende Theaterproducties, gaat volgend jaar bij Van Hoorne Entertainment aan de slag in de musical Assepoester. Zijn tegenspeelster in deze productie is niemand minder dan Sita. Als voorloper op dit geheel vonden in het Pinksterweekend de Sprookjesconcerten plaats in Gorinchem waar uiteraard Ron en Sita aan meededen, maar ook Maud en Geert Hoes een rol vervulden. Ontzettend leuk om te zien hoe die kinderen meezingen en mee doen met de show. Ron is overigens ook genomineerd voor Glossy’s Meest Sexy Man van Nederland. Maandag 18 juni aanstaande weten we of Ron dit is. Dan vindt namelijk in het College Hotel het event plaats waarbij de meest sexy man van Nederland bekend wordt gemaakt.

Vorige week vond de finale van Holland’s Got Talent plaats. Een van de finalisten waren ‘The Devils’. Voor hen verzorg ik sinds kort ook de PR en publiciteit. The Devils zijn geen boyband, geen illusieact en ook geen dansgroep. The Devils zijn dit alles in een act. Maar ongetwijfeld heb je ze aan het werk gezien tijdens hun optredens in Hollands Got Talent. Dan denk ik dat je het met me eens bent dat dit een fantastische act is waar we ongetwijfeld nog veel van zullen horen.

Maar uiteraard waren er ook nog leuke activiteiten afgelopen weken. Zo zijn we even gaan kijken bij het Life After Football Footgolf toernooi in Spaarnwoude waar vele ex-internationals aan mee deden. Zo waren Demy de Zeeuw, Denny Landzaat, Pierre van Hooijdonk,  Frank de Boer, Andy Slory, Hedwiges Maduro en Roy Makaay aanwezig om deel te nemen en waren Kenneth Perez en Evgeniy Levchenko erbij om er nog een internationaal tintje aan te geven. Onder de deelnemende BN’ers zagen we Ferri Somogyi en Najib Amhali. Als toernooidirecteur was Ruud Gullit ingeschakeld. Het weer zat ook deze dag mee waardoor het een mooie aftrap was van een zinderend voetbalseizoen.

Ieder jaar verkiest Talkies Magazine het mooiste terras van Nederland. Dit jaar viel de nieuwe hotsport van Amsterdam ‘The Harbourclub’ in de prijzen. En daar vond dan ook de feestelijke uitreiking en lancering van de terraseditie plaats. Ook dit was een fantastisch evenement waar vele leuke mensen aanwezig waren. Ja ik heb echt een vervelend leven…

Daags na dit event organiseerde ‘The Harbourclub’ hun officiële opening en dit was echt een spetterend feest. Een ongekend goed georganiseerde opening waar kosten noch moeite waren gespaard om het de gasten naar de zin te maken en natuurlijk de nieuwste hotspot van Amsterdam aan de aanwezige gasten te presenteren. Zo traden onder andere Waylon en Glennis Grace op. Maar ook aan eten en drinken kwam men niets te kort. Kortom Amsterdam is een fantastische locatie rijker en het is zeker de moeite waard zelf eens te gaan kijken bij ‘The Harbourclub Amsterdam’. Tot over twee weken en vergeet niet me te volgen op twitter! @chrislooman

Chris

Lees ook:Christian’s Column: Time flies when you are having fun…
Lees ook:Christian’s Column: Back on track!
Lees ook:Christian’s Column: Gaat het weer een beetje, Meneer Looman?
Lees ook:Sharon Schrijft: Incognito
Lees ook:Dochtertje Mike Tyson overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>