Backstage: Achter de Schermen bij Glamourblog

Hallo lieve allemaal!

Hebben jullie me gemist? Duizend maal excuus dat ik al een tijdje niets van me heb laten horen. Zoals ik de laatste keer al meldde stonden er geen hele spannende dingen op het programma en om jullie nu te vervelen met mijn kantoorbeslommeringen vond ik toch wat aan de saaie kant, vandaar… maar ik ben er weer!

Sinds mijn tripje met Leica naar Berlijn ben ik helemaal Leica-fan geworden. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat ik sinds enkele weken een Leica X2 camera in mijn bezit heb. Echt een topcamera! Ik heb hem sinds een week en heb al zo veel mooie foto’s geschoten met deze camera. Helemaal happy! Trouwens een leuke tip voor Leica (en fotografie) fans; in Lisse zit een Leica Boutique en die is echt meer dan de moeite waard om te bezoeken. Het lijkt bijna een museum, zo mooi. Ze hebben er limited edition Leica camera’s, waar je spontaan van gaat kwijlen. Ik in ieder geval wel…

Ik mocht van Renault weer een paar daagjes een Twizy lenen. Sinds mijn tripje met Renault naar Ibiza ben ik best wel fan van deze auto, dus ik was erg benieuwd hoe de reacties in Nederland zouden zijn. Helaas was het weer in Nederland niet helemaal super, maar hebben we het redelijk droog kunnen houden tijdens de ritjes met de Twizy. En wat een hoge fun-factor heeft dit karretje toch. De reacties tijdens het rijden zijn hilarisch. Mensen die omkijken, je enthousiast toeroepen en we werden zelfs aangehouden door politie, omdat ze dit voertuig nog nooit hadden gezien. Gelukkig kon ik ze wat informatie verstrekken en geloofden ze me op mijn mooie bruine ogen toen ik ze vertelde dat ik écht de snelweg op mocht met de Twizy, wat dus ook daadwerkelijk het geval is. Ik blijf het een briljant concept vinden en ben stiekem nog een beetje enthousiaster geworden over de Twizy. Al was het geleende exemplaar nu niet bepaald mijn kleur…

Mag ik jullie trouwens een aantal restaurant tips geven? Ik bezocht er een aantal de afgelopen tijd die ik echt even met jullie wil delen. Ik heb nu twee maal Ozzo in Sassenheim bezocht tijdens een Ozzo Clubnight en ik kan je zeggen dat ik nog nooit ergens zulke lekkere Sushi heb gegeten! Je vindt Ozzo in het Van der Valk Hotel Sassenheim, maar voordat je je laat afschrikken door de naam Van der Valk, kan ik je zeggen dat het restaurant aan niets doet denken aan ‘een Van der Valk’. Het is heel hip en stijlvol en echt even de moeite waard om de afslag van de A44 even te nemen. Op de clubnights is het nog eens extra gezellig en kan je tot midden in de nacht feesten.

Het beste Italiaanse restaurant in Nederland waar ik tot nu toe heb gegeten is Il Mulino in Lisse. Echt superlekker en de bediening en gastvrijheid is zo top. Een echt Italiaans restaurant, waar je geen pizza’s kunt bestellen, maar veel lekkere traditionele gerechten. Je waant je even echt in Italië! Leuk om toch een beetje het vakantiegevoel te krijgen hier in het regenachtige Nederland!

De komende week ga ik nog even genieten van een weekje vakantie en hopelijk veel zon en daarna staan er weer heel veel leuke dingen op het programma. Wat allemaal? Dat lees je in de volgende Photodiary!

xxx
Angel

P.S. Lees eerdere edities van mijn dagboek hier.

Lees ook:Backstage: Achter de Schermen bij Glamourblog
Lees ook:Seal loves Leica en Leica loves Seal
Lees ook:Backstage: Achter de schermen bij Glamourblog.nl
Lees ook:Fotograaf Ralph Gibson in Lisse
Lees ook:Jonathan Ive ontwerpt Leica voor het goede doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>