Christian’s Column: Back on track!

Sorry voor een korte afwezigheid hier op Glamourblog… Did you miss me? Maar door wat verblijf in het buitenland, zat het er even niet in om mijn column op tijd in te leveren en bovendien wilde ik jullie niet vervelen met hoe lekker het was in Venetië, Dubrovnik, Corfu, Santorini, Sicilie, Napels, Capri, Rome, Florence en Barcelona… Al helemaal niet als het hier maar niet echt wil zomeren… Maar ik heb een heerlijke vakantie gehad en ik hoop jullie ook of als je nog moet gaan; een heerlijke vakantie gewenst. Maar we zijn weer back on track en de agenda vult zich weer met vele leuke en interessante afspraken.

Grappig dat ik de laatste tijd veel de opmerkingen kreeg wat een leuk leven en wat een fantastische baan ik heb. Dat komt ongetwijfeld omdat ik me mag verheugen op leuke uitnodigingen die met regelmaat op de deurmat vallen. Nu klaag ik uiteraard niet, maar er wordt zeker wel degelijk hard gewerkt, en mijn leven is heus niet alleen maar een groot feest. Ook ik moet er in deze tijden hard aan trekken om nieuwe business te genereren, maar als het kan om business met pleasure te combineren is dat natuurlijk helemaal super. Maar in eerste instantie zijn die leuke events wel werk voor mij, netwerken met name.

Tevens krijg ik regelmatig de vraag wat ik nou exact doe dus laat me dat hier dan nog eens kort toelichten. Mijn bedrijf bestaat eigenlijk uit drie onderdelen die ook weer nauw met elkaar verbonden zijn namelijk: eventorganisatie, artiestenmanagement en pr. Zo organiseer ik op dit moment een mooie bedrijfevent, een netwerkborrel en een exclusief lifestyle-event. Allemaal weer super leuke projecten. Daarnaast verzorg ik het management van een aantal artiesten waaronder Ron Link. Met Ron staan leuke dingen op stapel, maar helaas kan ik daar nog niets over zeggen, maar ik zou zeggen stay tuned!! Of volg me op twitter (@chrislooman) dan ben je als eerste op de hoogte. En als derde onderdeel verzorg ik PR voor bedrijven, producten of personalities.  Maar zoals gezegd, hangt veel met elkaar samen. Voordeel van mij inhuren is dat je alles onder een dak hebt en dus voor je event niet nog een PR-buro hoeft in te schakelen. Wij bieden dit alles onder een dak. Zo hopelijk ook weer opgehelderd wat mijn business nu zoal inhoudt.

Afgelopen week toog ik richting Special Sports waar de bekendmaking plaats vond van Most Fashionable Footballer 2012, een initiatief van het magazine Esquire. Zoals ieder jaar waren ook dit jaar weer negen fashionable voetballers uit de Nederlandse Eredivisie genomineerd voor deze prestigieuze titel. Een vakjury koos Karim El Ahmadi (Feijenoord), Derk Boerrigter (Ajax), Nemanja Gudlj (NAC), Jan-Arie van der Heijden (Vitesse), Frank van Mosselveld (RKC Waalwijk), Rydell Poepon (De Graafschap en nu Ado Den Haag), Adil Ramzi (Roda JC), Stefano Lilipaly (FC Utrecht) en Nick van der Velden (NEC) tot de meest modebewuste voetballers van Nederland. Uiteindelijk ging Karim El Ahmadi, die speciaal voor dit event was overgevlogen uit Birmingham omdat hij dit seizoen uit komt voor Aston Villa, er met de titel van door. En winnen was zeker de moeite waard want hij ontving een fantastisch horloge van Tag Heuer en mag ook nog eens zijn eigen Metro Sneaker gaan ontwerpen.

Tot over twee weken!!

Chris

Lees ook:Christian’s Column: Time flies when you are having fun…
Lees ook:Christian’s Column: Gaat het weer een beetje, Meneer Looman?
Lees ook:Backstage: Achter de Schermen bij Glamourblog
Lees ook:Wat doet Patricia Paay met haar tandarts?
Lees ook:Paris feest er op los in St Tropez (zie foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>