Sharon Schrijft: Dromen komen uit

Wat een tijd! Er is zoveel gebeurd sinds mijn laatste blog in Juli. In augustus had ik even blog-vakantie en zou ik in September weer starten met bloggen. Eind augustus voelde ik mij op z’n zachtst gezegd raar, ik was kattig, rusteloos en kreeg voor het eerst in mijn leven zomaar dikke voeten. Toen ik ook nog over tijd was ging er een lampje branden. En ja hoor, de zwangerschapstest wees uit: zwanger!

We zijn ontzettend blij en dankbaar dat we ons eerste kindje mogen verwachten  En wat is dat spannend! Het idee dat er volgend voorjaar een klein baby’tje is waar Gilbert en ik voor verantwoordelijk zijn, zet ons leven op zijn kop. Ineens is alles anders. Het is altijd een droom van mij geweest om op een dag zelf moeder te worden. Maar zo bizar dat dit nu op het punt staat te gebeuren!

Een andere droom die nu uitkomt is mijn eerste Nederlandstalig album. De afgelopen week ben ik met geweldige musici en zangers de studio ingedoken om dit project op te nemen. Samen tegelijkertijd opnemen geeft een heerlijk live-gevoel en het is ook meteen reuze gezellig. Het word een album met twee covers, twee “bewerkingen” van Engelse nummers en de rest is nieuw.  De tien songs gaan over het leven, relaties en de liefde. Zo zit er een lied bij wat gaat over ons nog ongeboren kindje. Een album met knallers, maar ook met hele kleine en eerlijke liedjes die best dichtbij kunnen komen.

De bandleden zijn: Jan Willem van Delft (piano), Mark Dekkers (bas, contrabas), Martin Verdonk (percussie), Cor Mutsers (gitaar). Producer: Rob Buis. Engineer: Jan Pronk. Backingvocals: Rob de Nijs, Shirma Rouse en Michelle Oudeman. Nog voor Sinterklaas zal dit album uitkomen. En als alles volgens plan verloopt doen we op 3 december een klein releasefeestje en in mijn volgende blog lees je hoe jij erbij kan zijn.

Liefs,
Sharon

 

Lees alle columns van Sharon Kips hier

Lees ook:Sharon Kips is zwanger!
Lees ook:Sharon Schrijft: Waikiki, here we come!
Lees ook:Nick Schilder voor de tweede keer vader
Lees ook:Mystery Popstar rood is Sharon Kips
Lees ook:BN’ers feliciteren Jan Smit, Jan wordt vader!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sharon Schrijft: Dromen komen uit

 1. Marloes

  Super leuk om te lezen!
  Ik zou er heeel graag bij willen zijn :-)
  x

    /   Reply  / 
 2. Bianca Bron

  Geweldig om te lezen!

  Ik ben erg benieuwd naar je liedjes :D

  Liefs Bianca

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>