Glamourblog.nl Jaaroverzicht 2012

De oliebollen zijn weer verwerkt, de alcohol is weer uit het lijf en 2013 is alweer in volle gang. Tijd om de hoogtepunten van Glamourblog.nl uit 2012 even voor je op een rijtje te zetten. We mochten ook in het afgelopen jaar weer heel wat lezers ontvangen, namelijk dik 1,2 miljoen unieke bezoekers. En wat lazen de meesten? Dit is onze top 10!

1. Op nummer 1 verrassend genoeg de tepel van Carice van Houten. Carice was boos dat Revu de foto met tepel plaatste en onze lezers waren dan ook reuze benieuwd…

2. Nummer 2 mag eigenlijk geen verrassing zijn. Unox meisjes doen het altijd goed. Vandaag schreven wij nog over het Unox meisje van dit jaar, Bente, die volgens ons geen publiekstrekker is, maar het Unox meisje van 2012 bleek een Playmate en dus hot hot hot! Een tweede plaats voor Unox meisje Hester Winkel dus.

3. Reuze benieuwd waren onze lezers blijkbaar naar de nieuwe liefde van Sterretje, in het echte leven ook we Tony Wyczynski genaamd. Inmiddels is zijn liefde voor Mandy over, maar ze is toch goed voor een derde plek in onze meest gelezen blogs.

4. Wat ons betreft een dieptepunt van het afgelopen jaar, maar het nieuws van de zelfmoord van de onbekende Tim Ribberink schokte heel Nederland en dus werd het artikel over zijn dood door pesterijen massaal gelezen.

5. De relatie van Gordon met Raoul liep op de klippen. Gordon ging namelijk vreemd met ene Terry Overkleeft. Nederland was benieuwd naar dit slippertje en dus bereikte Gordon niet met LA The Voices maar met zijn misstap onze top 10.

6. We vragen ons af waarom, maar op de een of andere manier trekt Christina Curry met haar vele naaktfoto’s op Twitter toch steeds weer de aandacht. Je zou toch denken dat iedereen haar blote kont nu wel genoeg gezien heeft. Niet dus. Christina staat op nummer 6.

7. De zoveelste breuk in Showbizzland in 2012. Froukje de Both blies haar huwelijk met Jeroen te Rehorst af en werd verliefd op DJ Niek van der Bruggen. De twee werden samen gespot. Goed voor de nummer 7 in onze top 10.

8. Zijn we al Badr Hari en Estelle Cruijff moe? Onze lezers blijkbaar nog niet. Badr had last van losse handjes, sloeg naar verluidt Koen Everink het ziekenhuis in, maar Estelle is nog steeds dolgelukkig met hem. Stiekem hopen we die twee niet meer in het lijstje van 2013 terug te vinden…

9. Al waren de kijkcijfers van De Bachelor niet zo boeiend, toch waren onze lezers benieuwd naar Rutger Vlaming. Deze vrijgezel wist hiermee de top 10 te behalen. Of de liefde tussen hem en Marina nog iets geworden is, is niet duidelijk. Maar wij vermoeden dat deze bachelor gewoon weer bachelor is…

10. De hekkesluiter is het trieste bericht van Prins Friso die onder de lawine terecht was gekomen. Hij werd opgenomen in een ziekenhuis in Londen waar hij nu bijna een jaar na dato nog steeds in coma ligt.

Tot zover de hoogtepunten van 2012. We hopen alle lezers in 2013 weer in grote getale terug te zien op onze blog en wensen jullie allen veel moois voor het komende jaar!

Lees ook:Het beste van 2013 op Glamourblog.nl
Lees ook:Unox meisjes dit jaar een ‘tegenvaller’
Lees ook:Unox meisje is model en playmate Hester Winkel
Lees ook:Bachelor Lars is weer bachelor!
Lees ook:De Bachelor kiest voor…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>